M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,075
- İsim
- göksel yurtcan
Geçtiğimiz günlerde Trenyol üzerinde Sarftech satıcısından almış olduğum T60 klavyenin Blic marka olduğunu fark ettim hakkında internette çok bilgi bulamadım şimdi incelemesini yazmaya karar verdim
1)Switchler ve kaliteleri klavye SNK marka no name bir switch ile geliyor fakat ben kalitelerini beğendim ses ve hissiyat olarak outemudan daha iyi bir hissiyeti ve sesi var diyebilirim
SES TESTİ
SWİTCHLER
2)Işıklandırma ve keycapsler: ışıklandırma açıkçası beni çok şaşırttı ve beklediğimden çok daha iyi olduğunu fark ettim renk canlılığı gerçekten çok güzel keycapslerinde geçirgenliği tam ayarında fakat keycapslar sanki biraz daha kaliteli olabilirmiş gibime geldi elimdeki Rampage Ultimate'in keycapları ile denediğimde klavye çok daha güzel hissiyatlı ve sesli bir hale geldi
AYDINLATMA RAMPAGE ULTİMATE İLE ARALARINDAKİ FARK (FOTODA TAM FARK EDİLMİYOR)
3)Işık modları ve driver:
1) FN tuşu ile kontrol https://photos.app.goo.gl/MeNmpWw73q79wvo36
2) Uygulama ile kontrol
burada uyglama ile kontrol ediyorum fakat uygulamayı gösteremedim video açısından dolayı gösteremedim
photos.app.goo.gl
photos.app.goo.gl
3)ses göre ışıklandırma: benim en sevdiğim özelliklerden birisi bu oldu ve bu fiyat bandı için bence çok güzel bir özellik
photos.app.goo.gl
4)Tasarım: benim aldığım model beyaz kırmızı switch model bu model için rengin çok güzel olduğunu söyleyebilirim güzel bir beyaz rengi var ve soluk değil tek gözüme batan sıkıntı kabloyu taktığımı bölümdeki ışık sızması oldu ama normalde görülmeyen bir sıkıntı onun dışında çift kademeli yükseltme ayakları da hoşuma gitti ve kaydırmaz ayakları da gayet başarılı fakat kablo bana pek kaliteli gelmedi ama iş görüyor
BAHSETTİĞİM SIKINTI DEDİĞİM GİBİ NORMALDE GÖREMEYECEĞİNİZ BİR OLAY
AYAKLARIN VİDEOSU AÇIDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ AÇI İLE ÇEKMİŞİM AMA ANLAŞILIYOR
photos.app.goo.gl
SON OLARAK PAKETLEME VE ALINABİLİRLİK DURUMU
NORMAL BİR KUTUSU VAR FAKAT KUTUSU BANA ÇOK UCUZ GELDİ KUTU KOLLEKSİYONUNA GİRMEYE DEĞMEZ BİR MALZEMEDEN YAPILMIŞ KARGODA EZİK VS. OLMADAN GELDİ VE İÇİNDEN BİRDE KEYCAPS SÖKME APARATI GELDİ
EN SON KONU ALINABİLİRLİK DURUMU
BENCE KLAVYE UZUN ÖMÜRLÜ BİR KLAVYE DEĞİL BENİM GÖRÜŞÜMCE DAHA ÇOK %60 KLAVYEYE ALIŞIP ALIŞAMAYACAĞINI DENEMEK İÇİN YADA KOMPAKT BİR KLAVYE LAZIM OLDUĞU İÇİN ALINMALI OYUNCU SİSTEMİ KURARKEN MAİN KLAVYE OLARAK MANTIKLI GELMİYOR ÇÜNKÜ SORUN YAŞAYAN KİŞİ SAYICI ÇOK FAZLA FAKAT BEN ANA KLAVYE OLARAK RAMPAGEYİ KULLANDIĞIM İÇİN ALDIM BEN ŞUAN İÇİN MEMNUNUM AMA DEDİĞİM GİBİ UZUN KULLANIM İÇİN TAVSİYE EDİLECEK BİR KLAVYE GİBİ GELMİYOR BU PARADA RGB OLMAYAN FARKLI MEKANİK KLAVYELERE YADA MEMBRAN KLAVYELERE YÖNELMEK DAHA MANTIKLI OLACAKTIR AMA KALİTE OLARAK KÖTÜ BİR KLAVYE DEĞİL SADECE SORUN YAŞAMA İHTİMALİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN BU KISMI YAZDIM
DRİVER LİNKİ: https://silabor.com/blog-detail/blic-t60-driver
EĞER BİR SORUN YAŞARSAM KONUYU GÜNCELLEYECEĞİM
KLAVYE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYOR VE HERKESE İYİ FORUMLAR DİLİYORUM
BANA DRİVER LİNKİNİ BULUP VERDİĞİ İÇİN @WhoCares HOCAM'A ÇOK TEŞEKKÜRLER
1)Switchler ve kaliteleri klavye SNK marka no name bir switch ile geliyor fakat ben kalitelerini beğendim ses ve hissiyat olarak outemudan daha iyi bir hissiyeti ve sesi var diyebilirim
SES TESTİ
SWİTCHLER
2)Işıklandırma ve keycapsler: ışıklandırma açıkçası beni çok şaşırttı ve beklediğimden çok daha iyi olduğunu fark ettim renk canlılığı gerçekten çok güzel keycapslerinde geçirgenliği tam ayarında fakat keycapslar sanki biraz daha kaliteli olabilirmiş gibime geldi elimdeki Rampage Ultimate'in keycapları ile denediğimde klavye çok daha güzel hissiyatlı ve sesli bir hale geldi
AYDINLATMA RAMPAGE ULTİMATE İLE ARALARINDAKİ FARK (FOTODA TAM FARK EDİLMİYOR)
3)Işık modları ve driver:
1) FN tuşu ile kontrol https://photos.app.goo.gl/MeNmpWw73q79wvo36
2) Uygulama ile kontrol
burada uyglama ile kontrol ediyorum fakat uygulamayı gösteremedim video açısından dolayı gösteremedim
New video by The M-Q GÖKTÜRK

0 new items by The M-Q GÃKTÃRK

0 new items by The M-Q GÖKTÜRK

BAHSETTİĞİM SIKINTI DEDİĞİM GİBİ NORMALDE GÖREMEYECEĞİNİZ BİR OLAY
AYAKLARIN VİDEOSU AÇIDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ AÇI İLE ÇEKMİŞİM AMA ANLAŞILIYOR
0 new items by The M-Q GÖKTÜRK

NORMAL BİR KUTUSU VAR FAKAT KUTUSU BANA ÇOK UCUZ GELDİ KUTU KOLLEKSİYONUNA GİRMEYE DEĞMEZ BİR MALZEMEDEN YAPILMIŞ KARGODA EZİK VS. OLMADAN GELDİ VE İÇİNDEN BİRDE KEYCAPS SÖKME APARATI GELDİ
EN SON KONU ALINABİLİRLİK DURUMU
BENCE KLAVYE UZUN ÖMÜRLÜ BİR KLAVYE DEĞİL BENİM GÖRÜŞÜMCE DAHA ÇOK %60 KLAVYEYE ALIŞIP ALIŞAMAYACAĞINI DENEMEK İÇİN YADA KOMPAKT BİR KLAVYE LAZIM OLDUĞU İÇİN ALINMALI OYUNCU SİSTEMİ KURARKEN MAİN KLAVYE OLARAK MANTIKLI GELMİYOR ÇÜNKÜ SORUN YAŞAYAN KİŞİ SAYICI ÇOK FAZLA FAKAT BEN ANA KLAVYE OLARAK RAMPAGEYİ KULLANDIĞIM İÇİN ALDIM BEN ŞUAN İÇİN MEMNUNUM AMA DEDİĞİM GİBİ UZUN KULLANIM İÇİN TAVSİYE EDİLECEK BİR KLAVYE GİBİ GELMİYOR BU PARADA RGB OLMAYAN FARKLI MEKANİK KLAVYELERE YADA MEMBRAN KLAVYELERE YÖNELMEK DAHA MANTIKLI OLACAKTIR AMA KALİTE OLARAK KÖTÜ BİR KLAVYE DEĞİL SADECE SORUN YAŞAMA İHTİMALİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN BU KISMI YAZDIM
DRİVER LİNKİ: https://silabor.com/blog-detail/blic-t60-driver
EĞER BİR SORUN YAŞARSAM KONUYU GÜNCELLEYECEĞİM
KLAVYE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYOR VE HERKESE İYİ FORUMLAR DİLİYORUM
BANA DRİVER LİNKİNİ BULUP VERDİĞİ İÇİN @WhoCares HOCAM'A ÇOK TEŞEKKÜRLER
Son düzenleme: