Neler Yeni

Rampage Hydra R7 Türkçe?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Arkadaşlar selam. Klavye bakıyodum. Her türlü isteğimi karşılayan bir klavye ve hoş da bir klavye fakat alamıyorum. Neden diye soracak olursanız Türkçe yok. Macarca var Bosna Hersek için var Fransızca var Çekçe var ama Türkçesi yok. Neden böyledir veya gelir mi ilerde?

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Gelsede iyi bir klavye değil, önermem. Bütçeniz nedir ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben kullandım o klavyeden. Lacivert switch var üzerinde blue ve red ortası bişe. Yani blue kadar sesli değil red kadar sesiz değil ortası. Ayrıca tepkimesi çok çok çok hızlı. Benim aldığımda türkçe var dı ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Evinde ailen varsa blue switch çok ses çıkarır geceleri ailen rahatsız olabilir aşırı sesli oluyor geceleri tavsiyem red switch ama sen bilirsin
Onu bildiğimden odaya hem komşu tarafına hem de ailemin olduğu tarafa yumurta kartonlarından yalıtım yapmayı düşünüyorum xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullandım o klavyeden. Lacivert switch var üzerinde blue ve red ortası bişe. Yani blue kadar sesli değil red kadar sesiz değil ortası. Ayrıca tepkimesi çok çok çok hızlı. Benim aldığımda türkçe var dı ama.
Akakçe'den bakıyorum fakat Türkçe yok hiçbir yerde

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Onu bildiğimden odaya hem komşu tarafına hem de ailemin olduğu tarafa yumurta kartonlarından yalıtım yapmayı düşünüyorum xD

Akakçe'den bakıyorum fakat Türkçe yok hiçbir yerde
knk kapıyıdamı yapıcaksın yalıtım

En İyi Cevap
1
Bence gerek yok o kadar uğraşmaya red switch al eziyet çektiğine deymez üstelik ailen rahatsız olmasa bile biraz kullandıktan sonra sen rahatsız oluyorsun oyun oynadığın yerde ses kasarken klavyenin sesi geliyor en fazla 1 ay kullandıktan sonra o ses kulağını tırmalıyor ama sen bilirsin tabi almak istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Bence gerek yok o kadar uğraşmaya red switch al eziyet çektiğine deymez üstelik ailen rahatsız olmasa bile biraz kullandıktan sonra sen rahatsız oluyorsun oyun oynadığın yerde ses kasarken klavyenin sesi geliyor en fazla 1 ay kullandıktan sonra o ses kulağını tırmalıyor ama sen bilirsin tabi almak istersen
Red switch'de basmanın tepkimesini iyi alabiliyo muyuz Blue switch gibi

knk kapıyıdamı yapıcaksın yalıtım
Kapıyı dıştan yapmayı düşünüyorum. Olur sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye