FutFlix
80+ Silver
Dahası
Lian-li başımıza bela etti bu akvaryum kasaları, sonra çinli fasoncular ele geçirdi piyasayı.Bundan kopyalanmış diye atılan ürün de fason üretim zaten.
Lian-li başımıza bela etti bu akvaryum kasaları, sonra çinli fasoncular ele geçirdi piyasayı.Bundan kopyalanmış diye atılan ürün de fason üretim zaten.
Akvaryum kasa kullanacaksan fanlar iyi olmalı. Hava akışı farklı bunların, fanların iyi hava alıp iyi tahliye etmesi şart.Lian-li başımıza bela etti bu akvaryum kasaları, sonra çinli fasoncular ele geçirdi piyasayı.
Bu kasa iyi midir?Akvaryum kasa kullanacaksan fanlar iyi olmalı. Hava akışı farklı bunların, fanların iyi hava alıp iyi tahliye etmesi şart.
Bilmiyorum sadece oradaki yoruma istinaden yazdım. Ama o yorumdaki kasada kablo kanallarında kauçuk kapaklar falan var daha premium duruyor açıkçası.Bu kasa iyi midir?
Diğer marka mıBilmiyorum sadece oradaki yoruma istinaden yazdım. Ama o yorumdaki kasada kablo kanallarında kauçuk kapaklar falan var daha premium duruyor açıkçası.
Görünüm açısından akvaryum kasa daha cezbedici
hangi modeliFractal design var 4.399 tl onu alın.
hangi modeli
Bunun küp kasayla alakası yok ki.Fractal Design Pop Xl Air Rgb Beyaz Temperli Cam Oyuncu Bilgisayar Kasası (FD-C-POR1X-01)