Duzgun calismadiktan sonra bir anlami yok aradaki 150 TL'ye usb hub alirim dha iyi+RGB ve USB portu ekle üstüne
Düzgün çalışıyor, başka soru?Duzgun calismadiktan sonra bir anlami yok aradaki 150 TL'ye usb hub alirim dha iyi
10 tllik ustunde itopya yazan plastik malzemeye 150 tl verince benim havalarDüzgün çalışıyor, başka soru?
gerçekten güzel dediğin gibiXradesin full metal kulaklik tutucusu var 100 TL
Bu degil bunun ust modeli var kirmizi olan full metal o 100 tlgerçekten güzel dediğin gibi
Xrades Kulaklık Standı (ahşap Ve Metal) Stand Stant Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Kulaklık Standı (ahşap Ve Metal) Stand Stant Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
çok fark etmez ama bunun tasarımı daha değişikBu degil bunun ust modeli var kirmizi olan full metal o 100 TL
Bu degil bunun ust modeli var kirmizi olan full metal o 100 TL
Tasarimdan cok saglam olmasi onemli masada lambur lumbur sallandiktan sonra bir ise yaramiyorçok fark etmez ama bunun tasarımı daha değişik
İtopya da haftasonuna özelmiş sanırım kulaklık standı bakıyordum fiyatı uygun geldi aldım bir tane.
Şu paraya rgb kulaklık standı yok sanırım.
2x usb girisi de mevcut
Link:
Seçili Gaming Ürünlerin olduğu link:ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ürün videosu sanırım bu ve rampage etiketi ile 400 küsür lira.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
aynen öyle düzgün calısıyor bende deDüzgün çalışıyor, başka soru?