alınır lazımdıİtopya da haftasonuna özelmiş sanırım kulaklık standı bakıyordum fiyatı uygun geldi aldım bir tane.
Şu paraya rgb kulaklık standı yok sanırım.
2x usb girisi de mevcut
Link:
Seçili Gaming Ürünlerin olduğu link:ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ürün videosu sanırım bu ve rampage etiketi ile 400 küsür lira.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
sence arctis 5 in kafa pedlerine zarar verir mi ?Bu tek bu marka özelinde değil genel olarak böyle bir problem var, yerden yeterince yükselmiyor standlar sanki hepsi kablosuzlar için yapılmış gibi. Yüksekliği fazla olan fazla bir seçenek yok onlarında fiyatları mağlum ya onlardan alacaksınız ya da elle yaptıracaksınız.
Jack kısmı siz kulağınızdayken ne kadar esniyorsa ondan fazlasının esnemesine izin vermeyin, gerekiyorsa altında kablo kalsın standın orayı büktürmediğiniz sürece bir problem olmaz.
Ödeme ekranındaydım bu yorumu okuyunca vazgeçtim. Dediğiniz gibi görselde de kalitesiz duruyor.Ürünü 1 ay kullandıktan sonra şunları söyleyebilirim; (2 adet aldım)
Hayatımda gördüğüm en dandik, en kalitesiz ürün. USB sürekli çık gir yapıyor, dıdıdım dıdıdm sesleri yüzünden geceleri rüyamda görmeye başladım. Anakart girişimde sorun var dicem diğer bilgisayarımda test ettim yine aynı, aldığım 2. ürünü de 2 bilgisayarda test ettim yine aynı.
USB kısımları düzgün çalışmıyor, kulaklık girişi çok sıkıntılı. RGB ışıkları arada gelip gidiyor.
Sonuç:
Kablosunu kestim, kulaklığımı üstünde bıraktığım bir plastik parçası olarak kullanıyorum.
Teşekkürler kardeşimÜrünü 1 ay kullandıktan sonra şunları söyleyebilirim; (2 adet aldım)
Hayatımda gördüğüm en dandik, en kalitesiz ürün. USB sürekli çık gir yapıyor, dıdıdım dıdıdm sesleri yüzünden geceleri rüyamda görmeye başladım. Anakart girişimde sorun var dicem diğer bilgisayarımda test ettim yine aynı, aldığım 2. ürünü de 2 bilgisayarda test ettim yine aynı.
USB kısımları düzgün çalışmıyor, kulaklık girişi çok sıkıntılı. RGB ışıkları arada gelip gidiyor.
Sonuç:
Kablosunu kestim, kulaklığımı üstünde bıraktığım bir plastik parçası olarak kullanıyorum.
ürünü bende 1 aydır kullanıyorum usb kısımları sorunsuz çalışıyor dualshock şarjımı ve telefonu etmek için kullanıyorum, rgbsi de hiç bir zaman kesilmedi dıdım sesleriniz ne tam olarak anllamadım benimkinden bir ses gelmiyor ben şu an standtan memnunu sadece çok ergo değil yani kulaklığın kafa üstü pedi çok egiliyo şekli itibariyleÜrünü 1 ay kullandıktan sonra şunları söyleyebilirim; (2 adet aldım)
Sonuç:
Dayı bu alet ne işe yarıyor bana biri aciklyabilir mi (böyle dedim diye biri gelip kulaklığı üstüne koyuon birader de demesin de)İtopya da haftasonuna özelmiş sanırım kulaklık standı bakıyordum fiyatı uygun geldi aldım bir tane.
Şu paraya rgb kulaklık standı yok sanırım.
2x usb girisi de mevcut
Link:
Seçili Gaming Ürünlerin olduğu link:ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ürün videosu sanırım bu ve rampage etiketi ile 400 küsür lira.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Knk 1 kilo hurda demirin fiyatı en son 5 TL y di olamaz ama hadi 10 de 250 ne ***Kulaklık standı mı? -Evet. 150 liraya rgb bir kulaklık standı imkanı yok üstelik usb li usb portlu olmasa bile okeyim ben nasıl olsa kasanın arkasına takıyorum. İş görüyor mu görüyor. Normal bir demir bile 250 lirayken 150 liraya olması bunun isterse pamuktan olsun kârlı
Demir kulaklık standlarından bahsediyorum sadece çubuk ve demir kulaklık standları 250 liradan başlıyorDayı bu alet ne işe yarıyor bana biri aciklyabilir mi (böyle dedim diye biri gelip kulaklığı üstüne koyuon birader de demesin de)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk 1 kilo hurda demirin fiyatı en son 5 TL y di olamaz ama hadi 10 de 250 ne ***
Xradesin full metal kulaklik tutucusu var 100 tlDemir kulaklık standlarından bahsediyorum sadece çubuk ve demir kulaklık standları 250 liradan başlıyor