Neler Yeni

🔥İndirim Rampage Itopya Siyah Gaming RGB Kulaklık Standı 149 TL

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
İtopya ankara mağazasından aldım hem usb çoklayıcı hem kulaklık standı hemde ışıklı bence tek kötü yanı üzerinde reklam var itopya yazıyor

Cihangir

80+ Gold
İtopya da haftasonuna özelmiş sanırım kulaklık standı bakıyordum fiyatı uygun geldi aldım bir tane.
Şu paraya rgb kulaklık standı yok sanırım.
2x usb girisi de mevcut
Link:
Seçili Gaming Ürünlerin olduğu link:
ürün videosu sanırım bu ve rampage etiketi ile 400 küsür lira.
alınır lazımdı

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Bu tek bu marka özelinde değil genel olarak böyle bir problem var, yerden yeterince yükselmiyor standlar sanki hepsi kablosuzlar için yapılmış gibi. Yüksekliği fazla olan fazla bir seçenek yok onlarında fiyatları mağlum ya onlardan alacaksınız ya da elle yaptıracaksınız.

Jack kısmı siz kulağınızdayken ne kadar esniyorsa ondan fazlasının esnemesine izin vermeyin, gerekiyorsa altında kablo kalsın standın orayı büktürmediğiniz sürece bir problem olmaz.
sence arctis 5 in kafa pedlerine zarar verir mi ?

Deniz_

80+
Bu yorumu benim gibi birşeyi alırken yüzlerce kez araştıranlar için yazıyorum. İlk defa stand alayım pedler zarar görmesin dedim.
Ama şimdi de pedler birbirine değil de standın yüzeyine temas ediyor. Pek bir anlamı kalmıyor benim için.
Çok RGB seven biri değilim ışıklar önde olduğu için varolan ışık modu dikkatimi dağıtıyor .
Hafif sabit bir ışığın yanması daha iyi benim için o da yok.
Bu fiyata odama birkaç ışık modu, 2 usb girişi olan süs eşyası gibi bir şey satın aldığımı bilerek aldım.
Eğer benim gibi bir kullanıcıysanız bu fiyata evet alınır ama daha fazlası verilmez.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Satın aldım perşembe günü ve cumartesi sabahı geldi kargo yurtiçi hızlıydı öncelikle teşekkür ederim. şu an resim ekleyemiyorum ama ışığı pek kuvvetli değiş karanlıkta bile üst ve alt uç kısmında soluk olduğu belli oluyor zaten ben arctis 5 imi asıyorum kablosunu çıkarıp asıyorum entegre olmadığı için çok eğme yapmıyor ancak hafif kablo eğilmek durumunda kalıyor yine de müsait vakitte fotoğraf ekleyeceğim.

GodlyPain

80+ Bronze
Ürünü 1 ay kullandıktan sonra şunları söyleyebilirim; (2 adet aldım)

Hayatımda gördüğüm en dandik, en kalitesiz ürün. USB sürekli çık gir yapıyor, dıdıdım dıdıdm sesleri yüzünden geceleri rüyamda görmeye başladım. Anakart girişimde sorun var dicem diğer bilgisayarımda test ettim yine aynı, aldığım 2. ürünü de 2 bilgisayarda test ettim yine aynı.

USB kısımları düzgün çalışmıyor, kulaklık girişi çok sıkıntılı. RGB ışıkları arada gelip gidiyor.

Sonuç:
Kablosunu kestim, kulaklığımı üstünde bıraktığım bir plastik parçası olarak kullanıyorum.

Green MAN

80+ Bronze

Hayatımda gördüğüm en dandik, en kalitesiz ürün. USB sürekli çık gir yapıyor, dıdıdım dıdıdm sesleri yüzünden geceleri rüyamda görmeye başladım. Anakart girişimde sorun var dicem diğer bilgisayarımda test ettim yine aynı, aldığım 2. ürünü de 2 bilgisayarda test ettim yine aynı.

USB kısımları düzgün çalışmıyor, kulaklık girişi çok sıkıntılı. RGB ışıkları arada gelip gidiyor.

Sonuç:
Kablosunu kestim, kulaklığımı üstünde bıraktığım bir plastik parçası olarak kullanıyorum.
Ödeme ekranındaydım bu yorumu okuyunca vazgeçtim. Dediğiniz gibi görselde de kalitesiz duruyor.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Sonuç:
Teşekkürler kardeşim

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
Itopya yazısı ne alaka masama itopya yazan ürünü parayla satın alıp mı koyacağım...

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

Sonuç:
ürünü bende 1 aydır kullanıyorum usb kısımları sorunsuz çalışıyor dualshock şarjımı ve telefonu etmek için kullanıyorum, rgbsi de hiç bir zaman kesilmedi dıdım sesleriniz ne tam olarak anllamadım benimkinden bir ses gelmiyor ben şu an standtan memnunu sadece çok ergo değil yani kulaklığın kafa üstü pedi çok egiliyo şekli itibariyle

alperennN

80+ Silver
İtopya da haftasonuna özelmiş sanırım kulaklık standı bakıyordum fiyatı uygun geldi aldım bir tane.
Şu paraya rgb kulaklık standı yok sanırım.
2x usb girisi de mevcut
Link:
Seçili Gaming Ürünlerin olduğu link:
ürün videosu sanırım bu ve rampage etiketi ile 400 küsür lira.
Dayı bu alet ne işe yarıyor bana biri aciklyabilir mi (böyle dedim diye biri gelip kulaklığı üstüne koyuon birader de demesin de)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık standı mı? -Evet. 150 liraya rgb bir kulaklık standı imkanı yok üstelik usb li usb portlu olmasa bile okeyim ben nasıl olsa kasanın arkasına takıyorum. İş görüyor mu görüyor. Normal bir demir bile 250 lirayken 150 liraya olması bunun isterse pamuktan olsun kârlı
Knk 1 kilo hurda demirin fiyatı en son 5 TL y di olamaz ama hadi 10 de 250 ne ***

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Dayı bu alet ne işe yarıyor bana biri aciklyabilir mi (böyle dedim diye biri gelip kulaklığı üstüne koyuon birader de demesin de)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk 1 kilo hurda demirin fiyatı en son 5 TL y di olamaz ama hadi 10 de 250 ne ***
Demir kulaklık standlarından bahsediyorum sadece çubuk ve demir kulaklık standları 250 liradan başlıyor

Top Bottom