James Donkey 712HOCAM SİZİN KULAKLIK GAMEPOWER MEDUSA RAİNBOW MU
Evet usb kablosu ürüne bağlı bir şekilde geliyoriçinden kablo çıkıyor mu
Ciddi misinfiyat uygun ama ne yazık ki bu stand tasarımlarını yapan arkadaşlar KABLOLU KULAKLIK kullanmıyor. jack kısmına çarpan tasarımıyla ilerleyen zamanda jack arızasına sebep oluyor. ayrıca bunda var mı bilmiyorum ama bir önceki tasarımın üst tarafını sivri plastikten yapmışlardı, pro x gibi üst tarafı sünger ve/veya deri olan kulaklıkları aşındırıyor hatta kesebiliyor ( uzun süreli kullanımlarda)
Dolayısıyla @rampage, daha yüksek ve daha smooth tasarımlar getirirseniz daha kullanışlı olur. tşk![]()
fiyat uygun ama ne yazık ki bu stand tasarımlarını yapan arkadaşlar KABLOLU KULAKLIK kullanmıyor. jack kısmına çarpan tasarımıyla ilerleyen zamanda jack arızasına sebep oluyor. ayrıca bunda var mı bilmiyorum ama bir önceki tasarımın üst tarafını sivri plastikten yapmışlardı, pro x gibi üst tarafı sünger ve/veya deri olan kulaklıkları aşındırıyor hatta kesebiliyor ( uzun süreli kullanımlarda)
Dolayısıyla @rampage, daha yüksek ve daha smooth tasarımlar getirirseniz daha kullanışlı olur. tşk![]()
Kulaklığın jack kısmı mı bükülüyor? Ben dikkat etmedim amaBu tek bu marka özelinde değil genel olarak böyle bir problem var, yerden yeterince yükselmiyor standlar sanki hepsi kablosuzlar için yapılmış gibi. Yüksekliği fazla olan fazla bir seçenek yok onlarında fiyatları mağlum ya onlardan alacaksınız ya da elle yaptıracaksınız.
Jack kısmı siz kulağınızdayken ne kadar esniyorsa ondan fazlasının esnemesine izin vermeyin, gerekiyorsa altında kablo kalsın standın orayı büktürmediğiniz sürece bir problem olmaz.
Büyük kulaklıklarda gergin kalıp bükülmesine neden oluyor, genelde hepsinde oluyor bu yeterli yüksekliği olmadığı zaman.Kulaklığın jack kısmı mı bükülüyor? Ben dikkat etmedim ama
Ciddi misinben de pro x almıştım tam aşındırır mı cidden
Kulaklığın jack kısmı mı bükülüyor? Ben dikkat etmedim ama
@JrBronz3 'ün görselindeki yine iyi duruyor. hemen hemen tüm standlarda az çok mevcut durum. ama şimdi 150 liraya başka rgb bir stand da bulunur mu? sanmıyorum. hele ki MARKAysa.Fena olmadı bu paraya güzel ağırda baya , boş hissettirmiyor ürün.
Ben hala zor tutuyorum.Şu indirim konularıyla anlık gaza gelip boşa para harcıyorum hep. Güzel ve uygun fiyat ancak ne kadar gereklidir kulaklık standı tartışılır. Bu sefer kendimi tutup satın almadım. Alacak arkadaşlar da para harcamadan önce tekrar düşünsünler ''Bu ürüne gerçekten ihtiyacım var mı?'' diye bence.
dostum kulaklığını koyup resim ekleyebilir misinAlıntıyı görüntüle
Ürün geldi güzel fakat üzerinde direk İtopya yazması bi tık kötü olmuş bence