Neler Yeni

İnceleme Rampage Kablosuz Oyuncu Mouse İncelemesi(Rampage Specter 2.4ghz)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Selamlar Değerli Donanım Arşiv Üyeleri ve Ziyaretçileri
Başlıkta da görmüş olduğunuz üzere bugün bu ürünün incelemesini yapacağım
Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

ÜRÜNÜN FİYATI

Ürünü şahsen ben sıfır olarak edinmedim Sahibinden.com adlı siteden 95 Türk Lirasına bir arkadaştan ikinci el olarak satın aldım.Ürünün incelemesini yapmak ve arada sırada yataktan film izlemek ve among us oynamak için kullanıyorum oyun performansına ileride değineceğim .

Ürünü sıfır olarak almak isterseniz en ucuz bulduğum fiyat

169.99 Türk Lirası
Ürünün fiyatını hakedip haketmediğini incelemenin sonunda genel yorum bırakacağım

Ürünün Kutusu

SMX_R20_SPECTER_07.jpg

Kutusu sade ,şık ve ürünün bilgilerini içeriyor.Çok iyi diyemem lakin yeterli seviyede bir kutu tasarımı var

Ürünün Kutu İçeriği
Kutun içerisinden:
Şarj Kablosu(80 santim)
Kasaya takılacak olan USB'si
Kullanma kılavuzu çıkıyor
Açıkçası şarj kablosunun kalitesini beğenmedim kısa sürede bozulacak gibi duruyor
Kutu içeriği benden geçer not alamadı

Ürünün Teknik Özellikleri
Ürünün teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse
Sensör Model:Avago pmw312
2.4 GHZ
250hz
600mah batarya (pil değil şarj edilebilir şekilde)
Kütlesi 109 gram
4 adet dpi seçeneği bulunuyor
//800//1600//2400//3600 dpi olmak üzere üzerindeki tuşlar üzerinden geçiş yapabiliyorsunuz
Ürünün üzerinde 7 tane tuş bulunuyor bunların 2 tanesinin dpi ve renk açma kapama tuşu olduğunu düşünürsek kullanabileceğiniz 5 adet tuşu bulunuyor.
Tuşların 10 milyon tıklama ömrü bulunuyor.

Ürünün Tasarımı
En sevdiğim kısıma geldik ürünü tasarımına yakından bakacağız bu noktada ürünün yakın çekimlerini sizinle şöyle paylaşayım :

20201228_201954.jpg
20201228_200737.jpg
20201228_202008.jpg
20201228_202024.jpg

Ürünün malzeme kalitesi plastik ağır da değil zaten yukarıda belirttiğim gibi genel olarak malzeme kalitesi orta seviye bunun sebebi de fiyatından dolayı olduğunu düşünüyorum
Ürünün kenarları parlak üst kısmı ise mat şekilde yapılmış fakat kullanıma bağlı olarak matlık zamanla gidiyor bunu en sonda genel değerlendirmede belirteceğim .

Ürünün Boyutları
UZUNLUK :12 Santim
GENİŞLİK:6.5 Santim
DİK UZUNLUK:3.5 Santim

Benim elim bilekten itibaren 20 SANTİM fotoğrafı da ona göre değerlendirirsiniz

20201228_201736.jpg

IŞIK MODU
Işıklandırma olarak 7 farklı renk bulunuyor fakat sadece rainbow şeklinde yandığı için pek beğenmedim ama mouse'u elimizin içinde tuttuğumuz için çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama bu da bir eksi çünkü yazılım olmadığı için kontrol edilmiyor ya açıyorsunuz ya da kapıyorsunuz tuş üzerinden

Ürün Hakkında Genel Yorumum(Artıları Ve Eksileri )
Ürün delay(tepkime ,gecikme) oluşturmuyor csgo apex lol gibi oyunlarda aktif olarak denedim ve kullandım bu yönden bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum o yönden alacak kişilerin gönlü ferah olabilir lakin

ürünün malzeme kalitesini pek beğenmedim zamanla içine çöküyor gibi geldi yandaki kırmızı şeritlerden de anlayacağınız üzere tabii normalde razer bir ürün kullandığımdan ötürü de olabilir bu durum.

Şarj süresi ben hiç aktif olarak bir gün boyunca kullanmadım fakat internette 16-17 saat aralıksız ışığı yanık bir şekilde çalıştığını deneyimleyenler olmuş bu da yeterli bir süre bu yönden artı verebilirim.

Yazılımı bulunmaması bence çok büyük bir eksik en azından dpi ayarlayabildiğimiz renkleri seçebildiğimiz bir arayüz yapsalardı fena olmazdı ama başa dönecek olursak bu fiyatta bu özellikleri beklememiz de muhtemelen hata olacaktır.

Ürün yüzeyi kullanıma bağlı olarak mat'tan parlak bir yüzeye dönüşüyor bu da büyük bir eksi çünkü o parlak yüzeyden zamanla eliniz kayıyor.

Genel olarak bakarsak eğer yedek bir mouse olarak alıyorsanız ve yataktan dizi izlemek veya among us gibi oyunları oynamak için alıyorsanız kesinlikle öneririm çünkü performansı gayet yerinde bu gibi işler için lakin devamlı kullanım için alıyorsanız pek önermem çünkü şarjı bitince sorun yaşayabilirsiniz
Diğer oyunlarda performans sağlayabilirsiniz lakin büyük bir ele sahip olduğum için ve büyük bir mouse olan Razer Deathadder kullandığım için ben pek ısınamadım mouse'nın anlık tepki vermek zorunda olduğumuz oyun performanslarına.

Sonuç olarak eğer bir mouse'niz varsa ve hem yedek hemde uzaktan oyun oynamak,dizi izlemek ,surf yapmak istiyorsanız alınabilir fiyatı kadar performanslı bir mouse

İncelemem buraya kadardı baya bir emek sarfettim eğer hoşunuza gittiyse reaksiyon gösterebilirsiniz

İyi Günler ve de İyi Forumlar

Banxtre Sundu

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Alacak arkadaşlara yaralı olur elinize sağlık

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Güzel inceleme olmuş galiba forumda bu mouse u ilk sen inceledin.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel inceleme olmuş galiba forumda bu mouse u ilk sen inceledin.
Evet hocam pek sık tercih edilen bir mouse değil
ilgili arkadaşlara yardımcı olmak için incelemek istedim
Teşekkür ederim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacak arkadaşlara yaralı olur elinize sağlık
Güzel inceleme olmuş, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp incelediğiniz için.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bu ürünü alacaklar için yararlı bir rehber olmuş. Eline sağlık.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tam araştırırken yayınlaman çok iyi oldu.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güpgüzelmükemmelsüperüberkalitelişahanedelicious inceleme olmuş böyle tanımlayayım dedim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bu ürünü alacaklar için yararlı bir rehber olmuş. Eline sağlık.
Elinize sağlık güzel bir rehber olmuş.
Güpgüzel inceleme olmuş böyle tanımlayayım dedim.
Teşekkür ederim değerli dostlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam araştırırken yayınlaman çok iyi oldu.
Almayı düşünürseniz daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım
ne mutlu bana tam o zamanlamada yaptıysam :D

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Polling rate 250Hz, gecikme 4ms. Herhangi bir rekabetçi oyunda en üst lige kasılmıyorsa tercih edilebilir. Yakın dönemde ben de kablolardan kurtulamaya çalışıyorum. Daha iyi bir sensör kullanılsa daha iyi olabilirdi ancak fiyatına göre şahane bir mouse.

İnceleme için eline sağlık.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Polling rate 250Hz, gecikme 4ms. Herhangi bir rekabetçi oyunda en üst lige kasılmıyorsa tercih edilebilir. Yakın dönemde ben de kablolardan kurtulamaya çalışıyorum. Daha iyi bir sensör kullanılsa daha iyi olabilirdi ancak fiyatına göre gayet iyi.
Vaov
gecikme değerlerini yazmaya pek niyetim yoktu hocam insanlar anlamıyor diye fakat anlayan varmış bu bilgi bana küpe olsun
bir dahakine daha detaylı bilgilendireyim

bu arada yazdıklarınıza komple katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom