Boramir Poyraz
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hazır sistem alıcam ve kasas8Rampage Platino rainboe fanlı 600w 80plus power sub bronze midT ATX gaming kasa sizce alınır mı?
Alınmaz. Sistemin linkini atar mısın ? Diğer seçeneklere bakalım.Hazır sistem alıcam ve kasas8Rampage Platino rainboe fanlı 600w 80plus power sub bronze midT ATX gaming kasa sizce alınır mı?
psu dahilse alınmaz kaçHazır sistem alıcam ve kasas8Rampage Platino rainboe fanlı 600w 80plus power sub bronze midT ATX gaming kasa sizce alınır mı?
Alınmaz. Sistemin linkini atar mısın ? Diğer seçeneklere bakalım.
Neden peki?psu dahilse alınmaz kaç![]()
Neden psu iyi değilmi?psuyu ileride değiştireceksen evet alabilirsin.
o tip markaların psu ları genelde iyi olmaz ve sistemi riske sokar önermem. Kasa tarafı zevk meselesi ona lafım yok.AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden peki?
Neden psu iyi değilmi?
Msi al bütçen yetiyorsa thermaltake.AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Neden peki?
Neden psu iyi değilmi?
o tip markaların psu ları genelde iyi olmaz ve sistemi riske sokar önermem. Kasa tarafı zevk meselesi ona lafım yok.
gördüğün üzere flair de bende rampage kasa kullanıyorum kasanın üstünde gelen psu 3 ay içinde traktör motoruna bağlamıştı açılış kapanışta değişik sesler geliyordu fsp psu aldım extra olarak ama mesh kasalar genelde ferah oluyor ve kablolama vs için içi rahat ve geniş kasayı alabilirsin ama psu şart
buda iyi değil akrilik malzeme. Bütçe verirsen yardımcı olabilirim.MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA peki bu iyi midir? hocam
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA bu iyi midir? hocam
Thermaltake s200 tg seç. Orda aralarında en iyi o ve tamperli cam. Kasanın hava akışı da çok iyi.MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA peki bu iyi midir? hocam
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA bu iyi midir? hocam
ürünleri kalitelidir genelde tercih edebilirsin zevk işi sadece çinde üretim yapıp üzerine başka firmaların üzerinden 80 plus amblemi yapıştıran fason üretim psu lardan uzak dur uzun zamandır kasalarla ilgilenmiyorum öneri işini bilgili arkadaşlara bırakacağım msi mag serisi uzun zamandır tercih edilen ve tutulan bir seri ama onu biliyorum arkadaşlar öneride bulunacaktır msi hoşuna gitmediyseMSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA peki bu iyi midir? hocam
Sadece kasa için 28buda iyi değil akrilik malzeme. Bütçe verirsen yardımcı olabilirim.