Neler Yeni

Yardım Rampage kb-r 103 Extreme alınır mı? ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
rampage kb-r 103 extreme hem fiyatı hem rgb olması ve kenarlarındada rgb şerit bulunan hoş bir klavye ve blue switch sizce bu fiyata alabileceğim güzel sağlam klavye varmıdır sesi nasıldır kullanan biri varsa yoruma bekliyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum csgo vb blue swtichle oynayabilirmiyim yoksa red switchemi yönelmeliyim cevaplarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Tost Kayaoğlu

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
rampage kb-r 103 extreme hem fiyatı hem RGB olması ve kenarlarındada RGB şerit bulunan hoş bir klavye ve blue switch sizce bu fiyata alabileceğim güzel sağlam klavye varmıdır sesi nasıldır kullanan biri varsa yoruma bekliyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum csgo vb blue swtichle oynayabilirmiyim yoksa red switchemi yönelmeliyim cevaplarınızı bekliyorum.

@Tost Kayaoğlu
Blue Switch : Çok sesli, Hissiyatı iyi.
Red Switch : Az sesli, Hissiyatı kötü.

Hangisini tercihe edersin ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blue Switch : Çok sesli, Hissiyatı iyi.
Red Switch : Az sesli, Hissiyatı kötü.

Hangisini tercihe edersin ?
Blue switchli klavye almayı düşünüyorum ayrıyeten bu kalvyenin yanında 3 tane yede blue switch yolluyorlar buda açıkçası benim hoşuma gitti ve bir klavye daha var monster pusat k3 pro o klavyede gayet şık ve güzel ama onun switchleri daha çok ses çıkartıyormuş galiba o yüzden buna yöneldim yardımını bekliyorum

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Blue switchli klavye almayı düşünüyorum ayrıyeten bu kalvyenin yanında 3 tane yede blue switch yolluyorlar buda açıkçası benim hoşuma gitti ve bir klavye daha var monster pusat k3 pro o klavyede gayet şık ve güzel ama onun switchleri daha çok ses çıkartıyormuş galiba o yüzden buna yöneldim yardımını bekliyorum
Klavyenin linkini atar mısın

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Şiddetle Monster Pusat K3 Pro öneririm. Kullanıyorum 0 sıkıntı. kb r-103-extreme kullananı hiç görmedim ama ben dahil bu forumda kullanan 2 kişi var ve ikimizde memnunuz.

Hocam ikisininde çıkarıcağı ses aynı
Hissiyatları da aynı
Ben kaliteli bir şey almanız için monsterı öneririm
@Kerem Mert
Etiketlenmek ne kadar zevkliymiş iyiki kimsenin kullanmadığı bir klavye almışım :D

ben dahil bu forumda kullanan 2 kişi var ve ikimizde memnunuz.
Diğer arkadaş: @Reverse Flash

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şiddetle Monster Pusat K3 Pro öneririm. Kullanıyorum 0 sıkıntı. kb r-103-extreme kullananı hiç görmedim ama ben dahil bu forumda kullanan 2 kişi var ve ikimizde memnunuz.

Etiketlenmek ne kadar zevkliymiş iyiki kimsenin kullanmadığı bir klavye almışım :D

Diğer arkadaş: @Reverse Flash
discord adresim YoungBoyS#0426 ekleyebilirmisiniz klavyeni sesini duyma şansım olurmu almadan önce sesini duymak istiyorum videodakiler çok yakından tuttuğu için videoda farklı ses geliyor malum sonradan pişman olmayalım birde akşamları oyun oynatırmı sizce yay sesi vs varmı ?

Top Bottom