Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,980
Arkadaşıma vericem direkt dediğin gibiÖyle bi niyet ve bütçe varsa iade edebilirsin hocam veya isteyen bi arkadaşa aldığın fiyattan veriver.
Arkadaşıma vericem direkt dediğin gibiÖyle bi niyet ve bütçe varsa iade edebilirsin hocam veya isteyen bi arkadaşa aldığın fiyattan veriver.
İlla acil klavye lazımsa gamenote alırım 30 lira fazla verip. Gamenote da da sorun olabiliyor ama rampageden iyidir.
380 liraya hayatta rampage klavye almam, niye kapış kapış siz aldınız hiç anlamadım.
ilk defa duydum markayı![]()
GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
cok guzel klavye ya zamanında almayı dusunuyordum bunu
NumPad farkı da var kardeşimİlla acil klavye lazımsa gamenote alırım 30 lira fazla verip. Gamenote da da sorun olabiliyor ama rampageden iyidir.
380 liraya hayatta rampage klavye almam, niye kapış kapış siz aldınız hiç anlamadım.
![]()
GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sen almazsınİlla acil klavye lazımsa gamenote alırım 30 lira fazla verip. Gamenote da da sorun olabiliyor ama rampageden iyidir.
![]()