Neler Yeni

Rampage KB-R77 ve Rampage KB-R24 arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç

Bunların arasında kaldım gece oyun oynuyorum ve evi rahatsız etmek istemiyorum blue switch birisi daha önce hiç kullanmadım bunu sesi çok mu fazla olur veya bunlara benzer bir klavye önerirseniz sevinirim
blue switch ses çıkartabilir hiç denemedim https://www.hepsiburada.com/rampage...se-pad-p-HBV00000P77QI?magaza=İnternet Çarşın bunu alabilirsiniz çok ses çıkarmaz mekanik hisli çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Akif ERSİN

Bunların arasında kaldım gece oyun oynuyorum ve evi rahatsız etmek istemiyorum blue switch birisi daha önce hiç kullanmadım bunu sesi çok mu fazla olur veya bunlara benzer bir klavye önerirseniz sevinirim
Mavi switch kullanıyorum gayet rahat ve başarılı bir ürün. Ayrıca çok tatlı bir ses çıkartıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MUSTAFA KISI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mavi switch kullanıyorum gayet rahat ve başarılı bir ürün. Ayrıca çok tatlı bir ses çıkartıyor.
geceleri oynarken aileyi rahatsız eder mi kararsız kaldım da ben yardımcı olur musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

mavi switch olması sıkıntı gibi görünüyor bunu aldığım zaman tek amacım oyun oynamak onu da gece oynuyorum zaten ses çıkarması ailemi uyuyan insanları rahatsız etmez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

blue switch ses çıkartabilir hiç denemedim https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r24-RGB-metal-govdeli-ufak-gaming-klavye-gaming-mouse-pad-p-HBV00000P77QI?magaza=İnternet Çarşın bunu alabilirsiniz çok ses çıkarmaz mekanik hisli çünkü
buna da baktım fakat pubg de haritayı açacağım m harfi bulunmuyor bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum oynayacağım oyunlar lol valorant ve pubg başka oyun oynamıyorum zaten ama bu m tuşu pubg mobile de gerekli olduğunu biliyorum nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom