The Joker
80+
yapışma ve terleme yapıyormu ?Benimki geldi. Montajini yaptım. Beğendim. Rahat, hoşuma gitti.
yapışma ve terleme yapıyormu ?Benimki geldi. Montajini yaptım. Beğendim. Rahat, hoşuma gitti.
yeni kullanmaya başladım, bunu söylemek için erkenyapışma ve terleme yapıyormu ?
Trendyoldan mi almıştınız CarrefourSA uygulama miBenimki geldi. Montajini yaptım. Beğendim. Rahat, hoşuma gitti.
fotoBenimki geldi. Montajini yaptım. Beğendim. Rahat, hoşuma gitti.
CarfourTrendyoldan mi almıştınız CarrefourSA uygulama mi
Benimkini iptal ettiler tüketici haklarına başvuru yapacağım özelden sipariş teslim foto atma şansınız varmı emsal içinCarfour
Carfour
yapışma terleme yapmıyor ama uzun kullanımda biraz beni rahatsız etti. benden kaynaklanıyor da olabilir. hoşuma gitmeyen tek yönü oturma kısmında sağ ve sol yan kısımlarında yükseklik yapmışlar. keşke düz olsaydı da bacakları açmak istediğimizde daha rahat oturabilseydik. bacakları açmayı kısıtlıyor o sağ vce sol yandakileryapışma ve terleme yapıyormu ?
O kadarda olucak malesef. Ne kadar para o kadar köfte misali. İş görür o zaman.yapışma terleme yapmıyor ama uzun kullanımda biraz beni rahatsız etti. benden kaynaklanıyor da olabilir. hoşuma gitmeyen tek yönü oturma kısmında sağ ve sol yan kısımlarında yükseklik yapmışlar. keşke düz olsaydı da bacakları açmak istediğimizde daha rahat oturabilseydik. bacakları açmayı kısıtlıyor o sağ vce sol yandakiler
hangi bölge bu hocam.Dün akşam 21,30 da Sms geldi.
Siparişinizi özenle hazırlıyoruz.Teslimatlarda gecikmeler yaşanabilir şeklinde.
sitede siparişlerim hala böyle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbul anadolu yakası.Aynen ben indirim olduğu gün aldım zaten yarım saat sürmedi sanırım indirim.stoklar bitti hemenhangi bölge bu hocam.