RAMPAGE MARKA ALMAK MANTIKLIMI

haziranda rampage exhero klavyesini almıştım şuan onla yazıyorum d tuşu ilk başlarda basmıyordu sonra düzeldi daha olmadı

Comfort kullanıyorum.Nazik kullanırsanız gayet güzel kulaklık.

200-250 bandına Rampage Alpha X kulaklık aldım, memnunum. Arada rage atıp vurduğum zamanlar oldu, masadan düştüğü zamanlar oldu. Hâlâ sapasağlam ayakta. 6-7 aya yakındır kullanıyorum hatta.
olm düşünsene furkanın rampage kulaklığısın hem rampage olarak dünyaya gelmişsin hem seni kullanan kişi furkan 7/24 valo oynayan sinirlenip klavye monitör kıran kulaklığı duvara fırlatan bir insanın kulaklığısın düşüncesi bile korkunç Allah korusun

olm düşünsene furkanın rampage kulaklığısın hem rampage olarak dünyaya gelmişsin hem seni kullanan kişi furkan 7/24 valo oynayan sinirlenip klavye monitör kıran kulaklığı duvara fırlatan bir insanın kulaklığısın düşüncesi bile korkunç Allah korusun
JSODJWOSJQKSBQKSİQKSİİQQ

Rampage rgw comfort kullanıyorum çok memnunum hatta incelememi de atayım drop plus da çok güzel onu alacaktım bütçem yetmedi kulaklıkta rampage 1 numara diyebilirim ama klavye rampage kötü diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır

Rampage kullanan biri olarak önermiyorum, 1 kere servise yolladım değişti yine aynı sorun oldu.( Tuş basmama sorunu ilkinde H tuşu basıyor basmıyordu gönderdim değişti tekrar diğer tuşlarda başladı )

Geri