RAMPAGE MARKA ALMAK MANTIKLIMI

Reaksiyon skoru
6
herkese iyi akşamlar uzun süredir klavye ve kulaklık araştırıyorum. kulaklıkta klasik hyperx cloud 2 ye karar vermiştim fakat sonra fikrim değişti fiyattan dolayı bende hine kulaklık aramaya başladım. başka yerlerde rampage drop plus ı öneriyorlardı bazılarıda kalitesiz alınmaz diyolardı bende kararsız kaldım. bütçe kulaklık için ortalama 400-500 arası biraz zor ama kablosuz önerirseniz daha iyi olur. klavyeye gelince rampage kb-r320 ardora karar vermiştim ama rampage olduğundan dolayı hine aklımda soru işareti vardı, klavyede istediğim özellikler sadece numpadsiz olması, klavyede bütçede hine 400-500 arası bunuda kablosuz önerirseniz daha iyi olur https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-kb-r320-ardor-rgb-oyuncu-si-fiyati,978737234.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,699544058.html

Rampage kullanmış birisi olarak onermem ve birdaha almam fakat drop plus alınır seviyede bence -kablosuz açısından. Klavye hakkında bilgim yok maalesef.

200-250 bandına Rampage Alpha X kulaklık aldım, memnunum. Arada rage atıp vurduğum zamanlar oldu, masadan düştüğü zamanlar oldu. Hâlâ sapasağlam ayakta. 6-7 aya yakındır kullanıyorum hatta.

Drop Plus bende mevcut şuan kullanmıyorum kenarda duruyor. 1 ay kullandım pc'yi satınca elimde kaldı. Kullanırken her konusundan memnundum alınabilir.

Drop Plus bende mevcut şuan kullanmıyorum kenarda duruyor. 1 ay kullandım pc'yi satınca elimde kaldı. Kullanırken her konusundan memnundum alınabilir.
uzun süreli kullanımda sorun yaşarmıyım kırılma vs açısından ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fury x ile karıştırdım. Benim hatam. Ozür dilerim yanlış bilgi için.
önemli değil olabilir :)

rampage biraz kumar gibi bir ürünü bazen o fiyatı hiç haketmiyor bir ürünü kalitesinden ödün vermiyor gebel olarak froumlarda önerilen güzel ürünleri var fury x öneriyordu mesela herkes bir ara

sene
rampage biraz kumar gibi bir ürünü bazen o fiyatı hiç haketmiyor bir ürünü kalitesinden ödün vermiyor gebel olarak froumlarda önerilen güzel ürünleri var fury x öneriyordu mesela herkes bir ara
yorumun için teşekkürler senin önerebileceğin bi kulaklık veya kalvye varmı

200-250 bandına Rampage Alpha X kulaklık aldım, memnunum. Arada rage atıp vurduğum zamanlar oldu, masadan düştüğü zamanlar oldu. Hâlâ sapasağlam ayakta. 6-7 aya yakındır kullanıyorum hatta.
1.5 yıla yakın bende aynı kulaklığı kullanıyorum.Bir kere kabloları karıştığı için ses gitmeye başladı garantiye yolladık sıfır yolladılar.Sonrasında bir sorun kalmadı zaten.Klavye olarakta rampage kb-r81 modeli var o da yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz.Ondada bir sorun görünmüyor.

1.5 yıla yakın bende aynı kulaklığı kullanıyorum.Bir kere kabloları karıştığı için ses gitmeye başladı garantiye yolladık sıfır yolladılar.Sonrasında bir sorun kalmadı zaten.Klavye olarakta rampage kb-r81 modeli var o da yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz.Ondada bir sorun görünmüyor.
yorumun için teşekkürler peki daha önce diğer markaların ekipmanlarını kullandınmı bir çok insan diğer markaların malzeme kalitesi ve hissiyatı rampage e göre çok çok daha iyi diyolar.

Bazı klavye modelleri ve kulaklıkları alınabilir ama diğer modeller 5 kuruş etmez.

Geri