Rampage Mekanik Klavyeler Nasıldır?

yorunmları genellikle iyi kardom kendim kullanmadım fakat alanların çoğu beğenmiş denenir bence fiyatı da uygun 2k lira bandında

Cok absurt bir soru.Marka yerine klavye sorman daha mantikli.

aklımda öyle bir klavye varki size anlatsam beni anlamasınız boşver abi kendim arıyorum bir kalvye
2.el sitelerinde hiç kutusu açılmamış faturalı garantili klavyeler satıyorlar.Mesala ben 1.5k ya hyperx alloy core origins tkl satmıştım kapalı kutuydu.Bu tarz ticaret senin için daha mantıklı olur daha kaliteli cihazlar alırsın

2.el sitelerinde hiç kutusu açılmamış faturalı garantili klavyeler satıyorlar.Mesala ben 1.5k ya hyperx alloy core origins tkl satmıştım kapalı kutuydu.Bu tarz ticaret senin için daha mantıklı olur daha kaliteli cihazlar alırsın
membran olan klavye kullanmaktan bıktım bi tuşu kırılıyor daha 3 - 4 ay olmadan bozuluyor, mekanik klavye ye geçmeyi düşünüyorum ama membran olan klavyeler de ses açma tuşu vs tuşları oluyor ya mekanik de onuda istiyorum biraz saçma ama istiyorum bunu

Son düzenleme:
membran olan klavye kullanmaktan bıktım bi tuşu kırılıyor daha 3 - 4 ay olmadan bozuluyor, mekanik klavye ye geçmeyi düşünüyorum ama membran olan klavyeler de ses açma tuşu vs tuşları oluyor ya mekanik de onuda istiyorum biraz saçma ama istiyorum bunu
Mekanik klavyelerde knob var marka soracağına bütçeni belirtsen daha mantıklı olur

Rampage'in son çıkardığı zenith pro tkl iyi mesela. Özellikleri bol. Fiyatına değer mi, fazlasıyla tartışılır.

Geri