sevimli kedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 109
- Konu Sahibi Konu Sahibi
numped siz klavye kulanmamO Fiyatlara wraith sitesinden başka klavye alın. Mesela W75.
numped siz klavye kulanmamO Fiyatlara wraith sitesinden başka klavye alın. Mesela W75.
Bütçen ne kadar?numped siz klavye kulanmam
klavyeye fazla para vermek istemezdim ama 4000 - 4500 bişi arıyorum biraz araştırdım red switch olanını alacağım tek sorun ise hiçbirinde ses açma kapama tuşu yok, ses tuşu istiyorum renkli klavye olmasına gerek yokBütçen ne kadar?
rampage klavyeleri ilgimi çekti bu klavyeler nasıl?
Numlocksuz istiyor musun?klavyeye fazla para vermek istemezdim ama 4000 - 4500 bişi arıyorum biraz araştırdım red switch olanını alacağım tek sorun ise hiçbirinde ses açma kapama tuşu yok, ses tuşu istiyorum renkli klavye olmasına gerek yok
Aslında bende arkadaş gibi tam boyut klavyeler arıyorum. Uzun süredir %60 ve 75 klavyeler kullanıyorum hepsi birbirinin aynısı sıkılmaya başladım artık.O Fiyatlara wraith sitesinden başka klavye alın. Mesela W75.
klavyeye fazla para vermek istemezdim ama 4000 - 4500 bişi arıyorum biraz araştırdım red switch olanını alacağım tek sorun ise hiçbirinde ses açma kapama tuşu yok, ses tuşu istiyorum renkli klavye olmasına gerek yok
numped istiyorumNumlocksuz istiyor musun?
ses açma kapama tuşu varmı bunda?Aslında bende arkadaş gibi tam boyut klavyeler arıyorum. Uzun süredir %60 ve 75 klavyeler kullanıyorum hepsi birbirinin aynısı sıkılmaya başladım artık.
Rampage’in bu modelinin çok övüldüğünü gördüm ve baya doluydu tasarımı da hoşuma gidince aklıma takıldı bi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Scope II RX oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG RX optik anahtarlar, IP57 suya karşı korumawww.gaming.gen.tr
Şuna bi bak istersen.
Bu para ediyor mu etmiyor mu piyasasını bilmiyorum ama senin ihtiyaçlarını karşılıyor ve güzelde bi klavye hoşuma gitti.
Var, sağ üstteki tuşses açma kapama tuşu varmı bunda?
sağol kardeşim bu klavyenin incelemelerinde bakayim bir sorunu yoksa alıcağımVar, sağ üstteki tuş