modeli ne ?Rampage Mouse Alınır mı?
bence bu ikisine bakın hepsiburada uygulamasından hiç alışveriş yapılmamış bir telefon telefon numarası ve hesabınız varsa 50 TL indirim de oluyorRampage Claw ( tek bu model değil çoğunluğu hakında olursa daaha iyi olr)
Genelde marka basma ürünler oluyor. Aynı ürünün tıpkısı gamepower da daha ucuz olabiliyor.Rampage Mouse Alınır mı?
biliyorum bende yt de bi video atmıştım ordaki bi yorum için açtım bu konuyu ben tek söyleyince inanmaz konu açıp soriyim dedim linkini atıcam inş anlarClaw yerine biraz daha koyun bütçenize Gigabyte M2 alın. 180Tl civarına bulunabiliyordu en son.
Hangi model?Rampage Mouse Alınır mı?
Zaten light 2-s kullanıyorum yt ye de videosunu atmıştım birisi sormuştı yorumlarda ''Rampage claw ile Ligt 2-s Arasında kaldım hangisini almalıyım?' diye somuştu bende açıkladım bu fyata daha iyi mouse lar var onlarada bakabilirsiniz falan dedim sonra her şey den aşırı iyi bilen birisi gelip dediki ''kullanıp deneyimledin mi de çöp olur falan malzeme kalitesi hakkında yorum yapıyorsun?'' dedi bende a adam cevap olsun diye bu konuyu açtım ve linkinide ona atıcam.Anladığım kadarı ile Drag click için alıyorsunuz.
Claw'ın sensörü yetersiz, ani dönmede takılma yapar. Onun yerine Aorus M2, Katar Pro, Sharkoon light 2 100 veya Light 2 s gibi modellere bakabilirsin
Dostum, ben sana kullanıp kullanmadığını sordum ne bu ego???Zaten light 2-s kullanıyorum yt ye de videosunu atmıştım birisi sormuştı yorumlarda ''Rampage claw ile Ligt 2-s Arasında kaldım hangisini almalıyım?' diye somuştu bende açıkladım bu fyata daha iyi mouse lar var onlarada bakabilirsiniz falan dedim sonra her şey den aşırı iyi bilen birisi gelip dediki ''kullanıp deneyimledin mi de çöp olur falan malzeme kalitesi hakkında yorum yapıyorsun?'' dedi bende a adam cevap olsun diye bu konuyu açtım ve linkinide ona atıcam.