Neler Yeni

Rampage pişmanlığı

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

KLAVYE ve MOUSE ALACAĞIM ÖNERİ BEKLİYORUM BÜTÇE MAX 2 k
RAMPAGE OLMASIN:)
Fanboy felan deilim klavye işini bilmem ama 3 yıl önce 87 liraya rampage mouse almıştım smx r44 hala çalışıyor cayır cayır 280 tl civarlariydi şuan en son düzgün kullanımda mouseleri sağlam bence.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Ajazz ak33 klavye kullanıyorum 600e almıştım çok memnunum tavsiye ederim. Mouse olarak g pro kullanıyorum 1100e almıştım şuan biraz pahalı sanırım ama tavsiye ederim yine.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

KLAVYE ve MOUSE ALACAĞIM ÖNERİ BEKLİYORUM BÜTÇE MAX 2 k
RAMPAGE OLMASIN:)
Rampage den bi klavye aldım Rampage KB-R206 2 sene garantisi var 3 kez garantiye gönderdim 2 kez değişim yaptılar ve daha iki senesi dolmadı klavyem yine garantide :)))))))))))

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Kronik bie sorunsa garanti ile uğraşmıyorum

Top Bottom