Rampage pişmanlığı

1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

KLAVYE ve MOUSE ALACAĞIM ÖNERİ BEKLİYORUM BÜTÇE MAX 2 k
RAMPAGE OLMASIN:)
Fanboy felan deilim klavye işini bilmem ama 3 yıl önce 87 liraya rampage mouse almıştım smx r44 hala çalışıyor cayır cayır 280 tl civarlariydi şuan en son düzgün kullanımda mouseleri sağlam bence.

Ajazz ak33 klavye kullanıyorum 600e almıştım çok memnunum tavsiye ederim. Mouse olarak g pro kullanıyorum 1100e almıştım şuan biraz pahalı sanırım ama tavsiye ederim yine.

1 senedir rampage'in klavye ve mouse'unu kullanıyorum(Rampage KB-r 95x titan) Aradaş bir klavye de bu kadar sorun olurmu, aydan aya klavye tuşların bazıları basmiyor, ya bunun için lehim makinesi aldim yapiyorum bir zaman sonra yine aynı,
(Smx -r65)Mouse desen sensör den dolayi tepkileri çok kötü çıktı. Kendi kendine hareket ediyor titriyor. En sonunda kırdım

KLAVYE ve MOUSE ALACAĞIM ÖNERİ BEKLİYORUM BÜTÇE MAX 2 k
RAMPAGE OLMASIN:)
Rampage den bi klavye aldım Rampage KB-R206 2 sene garantisi var 3 kez garantiye gönderdim 2 kez değişim yaptılar ve daha iki senesi dolmadı klavyem yine garantide :)))))))))))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri