PrestigeHangi kulaklık daha iyi rahatlık çok önemli ses performansı ve dışarıya ses vermemesi benim için önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon Gamemonte hd2016
Gamenote
Neden bir sorabilir miyim?Gamenote daha iyi
Rahatlık olarak neredeyse eşitlerPrestige
Neden bir sorabilir miyim?
Marka algısı yapmayın, Rampage Prestige rahatlık ve 7.1 açısından H2016D'den daha iyi.
Peki hocam kulaklığın bir tarafından arada sırada cızırtı sesi geliyormuş doğrumu? Hiç yaşadınmışuan kulağımda prestige hayet memnunum yeni aldın incelemede yapacağım yakında ama bazo sorunları var kabaca söylersem 7.1 çok iyi, baslar efsane, eksileri ise sesi yüksek açtığında kulaklık o sesi alıyor mikrofununda böyle bişi var ama bence prestige
Mikrofonda önemli benim için mikrofon testi bulamadım H2016d nın. teşekkürler bilgi verdiğin için.Rahatlık olarak neredeyse eşitler
7.1 kullanıp kullanmayacağım solenemis gamenote nin mikrofonu daha güzel marka algısı asla yaratıyorum rampagenin çoğu ürününü şuanda kullanmalıyım var
Prestigede güzel mikrofonu çok hassas
var diyolar şuan sen diyince bakıyorum çok çok hafiften bişi var gibi boştayken ama rahatsız etmiyorPeki hocam kulaklığın bir tarafından arada sırada cızırtı sesi geliyormuş doğrumu? Hiç yaşadınmı
Mikrofonda önemli benim için mikrofon testi bulamadım H2016d nın. teşekkürler bilgi verdiğin için.
Hafif var diyorlar, aynı şey GamePower Jin'de var. Ama Gamenote'da daha az.Peki hocam kulaklığın bir tarafından arada sırada cızırtı sesi geliyormuş doğrumu? Hiç yaşadınmı
Hafif var diyorlar, aynı şey GamePower Jin'de var. Ama Gamenote'da daha az.
Hafif var diyorlar, aynı şey GamePower Jin'de var. Ama Gamenote'da daha az.
1-2 güne incelemesini çekecem, burda da konu açarımFury x incelemesi ne zaman?![]()