350 en fazla 400Bana kalırsa alınmaz, kullanmadım veya test etmedim ama ben olsam kullanmazdım. Bütçeniz nedir?
Sistemin nedir? Neden "600 Watt" güç kaynağına ihtiyacın var? 600 Watt olması şart mı?350 en fazla 400
Evinizi havaya uçurmak istiyorsanız alınır o işleri güzel yapıyorArkadaşlar 600 watt PSU almam gerekiyo
(rampage 600 watt +80 ) PSU buldum alınır mı güzel mi,memnun olan var mı?
Ryzen 3 2200gSistemin nedir? Neden "600 Watt" güç kaynağına ihtiyacın var? 600 Watt olması şart mı?
Güç kaynağı high power Sizin önerdiğiniz ile bunu alıcak olsam hangisini önerirsiniz hocam ?Alınmaz. Kalitesiz olduğu fiyatından belli, 320 TL'ye 600W PSU mu olur, belli ki bir çok yerinden kısmışlar.
Al bunu keyfine bak, her yerinden kalite akıyor
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Fsp güzel midir?Alınmaz. Kalitesiz olduğu fiyatından belli, 320 TL'ye 600W PSU mu olur, belli ki bir çok yerinden kısmışlar.
Al bunu keyfine bak, her yerinden kalite akıyor
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com