Neler Yeni

Rampage psulu ve kronik sorunlu ssdli sistemi insanlara tavsiye etmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Semih Yılmaz
Dostlar bu adam rampage psulu ve kronik sorunlu ssdli sistemi insanlara tavsiye ediyor bir de üstüne 6k fiyat yazıp kendi ürününü tanıtıyor sizin düşünceniz nedir
neden her insan rampage psuya laf yapıyor anlamıyorum abi,
alt tarafı patlıyoruz ** ölmüyoz

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
bu hazır sistemlerde amaç toplu indirim yapmak sen bunları tek tek toplasan zaten bu fiyatın çok üstüne çıkacaktır ekran kartı 2500 tl zaten
beyenmediğin parçaları değiştire bilirsin ssd psu kasa gibi fazla bir fiyat artışıda olmaz hem üstelik d.a 2 sistemden önce bende benzer bir sistem toplamıştım tek farkı anakart psu ram ssd gibi parçaların en iyilerini seçmiştim paraya kıyıp ve d.a 2 sistemden 2500 tl gibi daha fazla bir fiyat vermiştim. d.a 2 sistem kötümüydü hayır fiyatına göre ve yapılan indirimleri göze alırsak bedavaydı bu itopya bu konuda çok güzel indirimler yapıyor ssd beyenmiyorsan deyiştirirsin bu kadar basit

Bilgisayardan anlamayan çok kişi var forumda kimse bilgisayardan anlamak zorunda değil ama yanlış öneriler yapılmamalı
Çünkü adam gelip rampage psulu sistem topluyor bu adamı izleyen birisi gelip "ben bu adama güveniyorum ve bilgili bir insan" diyip onun topladığı sistemi alabilir sonra psu patladığı zaman ssd sıkıntı yapmaya başladığı zaman bu adamın başı ağrıyacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu hazır sistemlerde amaç toplu indirim yapmak sen bunları tek tek toplasan zaten bu fiyatın çok üstüne çıkacaktır ekran kartı 2500 TL zaten
beyenmediğin parçaları değiştire bilirsin ssd PSU kasa gibi fazla bir fiyat artışıda olmaz hem üstelik d.a 2 sistemden önce bende benzer bir sistem toplamıştım tek farkı anakart PSU ram ssd gibi parçaların en iyilerini seçmiştim paraya kıyıp ve d.a 2 sistemden 2500 TL gibi daha fazla bir fiyat vermiştim. d.a 2 sistem kötümüydü hayır fiyatına göre ve yapılan indirimleri göze alırsak bedavaydı bu itopya bu konuda çok güzel indirimler yapıyor ssd beyenmiyorsan deyiştirirsin bu kadar basit

Bilgisayardan gram anlamayan biri gelip oooo 600W PSU var bir de üstüne 480 GB Ssd var diyip alırsa ne olacak

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dostlar bu adam rampage psulu ve kronik sorunlu ssdli sistemi insanlara tavsiye ediyor bir de üstüne 6k fiyat yazıp kendi ürününü tanıtıyor sizin düşünceniz nedir
buna bakabilirsin istersen
adam thelmaltake kullanmış bak istersen
sonradan attığı video

Önyargıyıyla konuşmayın adam sonradan düzeltmiş işte

Bilgisayardan gram anlamayan biri gelip oooo 600W PSU var bir de üstüne 480 GB Ssd var diyip alırsa ne olacak
buna bakmanı öneririm

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Bilgisayardan anlamayan çok kişi var forumda kimse bilgisayardan anlamak zorunda değil ama yanlış öneriler yapılmamalı
Çünkü adam gelip rampage psulu sistem topluyor bu adamı izleyen birisi gelip "ben bu adama güveniyorum ve bilgili bir insan" diyip onun topladığı sistemi alabilir sonra PSU patladığı zaman ssd sıkıntı yapmaya başladığı zaman bu adamın başı ağrıyacak

burdada bizim gibi insanlar devreye girip insanları bilgilendiriyor dediyim gibi insanların bilgilendirmesi gerekiyorki bu hatalar tekrar yapılmamalı
mesela psu c4 demek yerine akım koruması voltaj dengesizliği olmayan (vb) bir psu daha iyi bir fiyata konabileceğini söylemek bize düşüyor

sonradan attığı video

buna bakmanı öneririm
Corsair spec delta 650W 80+ ile değişti diyor yalnız rampage psu ile değişti demiyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
adam spec deltalı versiyonunuda çıkarmış

burdada bizim gibi insanlar devreye girip insanları bilgilendiriyor dediyim gibi insanların bilgilendirmesi gerekiyorki bu hatalar tekrar yapılmamalı
mesela PSU c4 demek yerine akım koruması voltaj dengesizliği olmayan (vb) bir PSU daha iyi bir fiyata konabileceğini söylemek bize düşüyor
Geçen yıla kadar forum nedir bilmiyordum o yüzden bilgim olmadığı için de teknolojik ürünler alıyordum ve hata yaptığım zamanlar çok oldu
Keşke bunu almasaydım dediğim zamanlar oldu sonra forumları öğrendim alacağım şeyi almadan önce foruma yazıyorum
Yani benim gibi olan çok kişi var

sonradan attığı video

buna bakmanı öneririm
Ön yargı değil dostum adam bu ürünü çıkardıktan sonra işte şu psu yerine şunu alın dememiş ve o attığı video ile ilgili bir açıklama yapmamış o attığı videoyu silmemiş

Volkan oyun kuvvetleri kanalına bende destekte bulunuyorum hatta aboneyim de ama yaptığı sistemlerdeki kullandığı psular kalitesiz

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Geçen yıla kadar forum nedir bilmiyordum o yüzden bilgim olmadığı için de teknolojik ürünler alıyordum ve hata yaptığım zamanlar çok oldu
Keşke bunu almasaydım dediğim zamanlar oldu sonra forumları öğrendim alacağım şeyi almadan önce foruma yazıyorum
Yani benim gibi olan çok kişi var

Ön yargı değil dostum adam bu ürünü çıkardıktan sonra işte şu PSU yerine şunu alın dememiş ve o attığı video ile ilgili bir açıklama yapmamış o attığı videoyu silmemiş
Yaptığın şey gayet güzel bir şey ama sana bir tavsiyem var alacağın ürün daha önce mesela bu forumda konusu açılmamış ise konu açmanı öneririm yoksa aynı konudan bir sürü oluyor.
İyi forumlar

Yaptığın şey gayet güzel bir şey ama sana bir tavsiyem var alacağın ürün daha önce mesela bu forumda konusu açılmamış ise konu açmanı öneririm yoksa aynı konudan bir sürü oluyor.
İyi forumlar
Bunu sen bana mı diyorsun

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Bunu sen bana mı diyorsun
artık her gördüğüm kişiyi uyarıyorum bu başka bir forumdan geldim bu açtığım konuyu görmemiştim kusura bakma sende benim gibi düşünüyormuşsun.

artık her gördüğüm kişiyi uyarıyorum bu başka bir forumdan geldim bu açtığım konuyu görmemiştim kusura bakma sende benim gibi düşünüyormuşsun.
Önemli değil

Bu arada dislike yağmuru dediğim şey yanlıştı kusura bakmayın ama volkan abi daha önceden PowerBoost psulu sistem toplamıştı bütçe düşüktür dedim görmezden geldim ama rampage psulu sistem topladığını görünce sinirlendim ama kanalını karalamak gibi bir amacım yoktu yorumlara PowerBoost ve rampage psu kötü bir daha böyle psulu sistem toplama dediğimiz halde yine aynısını yapmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,883
Üyeler
167,384
Son üye
Yusufefe900
Top Bottom