Neler Yeni

Rampage r36 kulaklik 440tl🔥

panizher

80+ Silver

panizher

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmen hyper x cloud u çalmışlar üstüne de rampage yazısı basmışlar
Ola bilir ama kaliteli denedim ve ses kartida olmaliydi hyperx cloud bunun 2 kati fiyatina

panizher

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyin yanisi dostum beyinsel özrün mü var
Adam doğru söylüyor yani benzemesi ne olucak, üstün markalar bir birinden tasarimlari çalıyor ona hiç bir şey demiyorsunuz ama

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Adam doğru söylüyor yani benzemesi ne olucak, üstün markalar bir birinden tasarimlari çalıyor ona hiç bir şey demiyorsunuz ama
benziyorsa bu fiyata bulsun hyperx'i bi ona bi kendime aldırtcam 440'a

performans olarak zaten aşağısındadır bu ayrı mevzu ama indirim konusu altına gelip alakasız bi mesaj yazmak ne alaka ya

H4ka4n

80+ Bronze
Genelleme yaparak konuşuyorsun nerden biliyorsun bişey demediğini çakma olmasını kulaklık önemli bir parça olduğu için söyledim

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
adam haklı aynı mouse tasarımını 1000 kere gördüm ben mesela markalar orta ölçekte ekipmanlar yapıcaklarında tasarıma çok para harcamamak için zaten var olan tasarımları kullanıyorlar doğal bir şey bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelleme yaparak konuşuyorsun nerden biliyorsun bişey demediğini çakma olmasını kulaklık önemli bir parça olduğu için söyledim
tartışmaya mı geldiniz ya buraya bırakı tartışmayıda ya adama yardımcı olun ya da yazı yazmayın çok basit

H4ka4n

80+ Bronze
Bana kalırsa böyle 3.sinif şeylere para vereceğime 600e gider blackshark v2 alırım hem sağlam hemde bildiğim marka olur boş kulaklık bunlar

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
adam haklı aynı mouse tasarımını 1000 kere gördüm ben mesela markalar orta ölçekte ekipmanlar yapıcaklarında tasarıma çok para harcamamak için zaten var olan tasarımları kullanıyorlar doğal bir şey bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

tartışmaya mı geldiniz ya buraya bırakı tartışmayıda ya adama yardımcı olun ya da yazı yazmayın çok basit
yardımcılık bi konu yok hocam. indirime girdi kategorisinde açılan konu. fiyatına göre uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,206
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom