Rampage Rapido Plus alınır mı? Fiyat/Performans klavye önerisi

Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar bu klavye güzel midir kullanan var mı membran değil beyaz switch o yüzden almayı düşünüyorum hem renkli hem diğer klavyeler gibi sesli değil geceleri oyun oynayan insanım evde ses olmasını istemiyorum o yüzden bu klavyeyi almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

O klavye alınmaz.

O bütçede fena değil.

Bütçe artarsa bunu al, senin için en uygun olanı bu sanırım.
öncelikle önerin için teşekkür ederim ama ben büyük enter kullanmaya alışkınım bunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum tüm klavyelerimde büyük enter tuşu hemde türkçe dizilişe saip ğ ü gibi harfler de olur kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum şu an ama razer marka kalitelidir de ben yapabilir miyim acaba

öncelikle önerin için teşekkür ederim ama ben büyük enter kullanmaya alışkınım bunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum tüm klavyelerimde büyük enter tuşu hemde türkçe dizilişe saip ğ ü gibi harfler de olur kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum şu an ama razer marka kalitelidir de ben yapabilir miyim acaba
Ben de şuan aldığım klavyeyi almadan önce senin gibi düşünüyordum fakat şuan alıştım ve hızlı yazıyorum. Bence sen de kısa sürede alışırsın.

teşekkürler senin klavyen nedir
XPG Infarex K10, aslında normalde önerirdim. Bütçene uygun fakat Ctrl tuşum artık takılıyor ve biraz fazla yay sesi çıkartıyor. O yüzden almanı tavsiye etmem ama sen bilirsin.

XPG Infarex K10, aslında normalde önerirdim. Bütçene uygun fakat Ctrl tuşum artık takılıyor ve biraz fazla yay sesi çıkartıyor. O yüzden almanı tavsiye etmem ama sen bilirsin.
teşekkürler cevapladığın için

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Geri