nasıl yapabilirimMikrofonu audio yöneticisinden etkinleştir
kullanan arkadaşım yok bilmiyorum ve ne demk istediğini de anlamadım açıklar mısınbunu pek duymadım başkalarında tek sizde mi oluyor ve ses denetim masasından mikrofon muteli mi ?
sağ altta görev çubuğunda ses simgesine sağ tıkla ses ayarlarını aça bas sağ tarafta veya alt taraflarda ses denetim masası yazıcak ona tıkla ordan kayıta gir ordan kullandığın mikrofona iki kere tıkla ordan düzeylere gel ordan da kapalıysa açnasıl yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanan arkadaşım yok bilmiyorum ve ne demk istediğini de anlamadım açıklar mısın
gözükmüyor hocam ordasağ altta görev çubuğunda ses simgesine sağ tıkla ses ayarlarını aça bas sağ tarafta veya alt taraflarda ses denetim masası yazıcak ona tıkla ordan kayıta gir ordan kullandığın mikrofona iki kere tıkla ordan düzeylere gel ordan da kapalıysa aç
Bu kulaklığı 5-6ay kullandım.Malesef cızırtı sorunu var ve kronik.Ben de çok geç öğrendim aldıktan sonra 2 ay geçmişti.Her taktığımda usbsini direkt olarak cızırtı başlıyordu kulağa çok zararlı diye değiştirdim.Umarım sizde böyle bir şey olmaz.Başka pclerde ve usb portlarında da denedim ama aynı sorun devam etti.İnternette de birkaç şikayet görmüştüm.mikrofondan hiçbir şekilde ses gitmiyor
hocam mikrofonunda sorun var mıydı pekiBu kulaklığı 5-6ay kullandım.Malesef cızırtı sorunu var ve kronik.Ben de çok geç öğrendim aldıktan sonra 2 ay geçmişti.Her taktığımda usbsini direkt olarak cızırtı başlıyordu kulağa çok zararlı diye değiştirdim.Umarım sizde böyle bir şey olmaz.Başka pclerde ve usb portlarında da denedim ama aynı sorun devam etti.İnternette de birkaç şikayet görmüştüm.
Yok mikrofonu gayet normal ve iyiydi.Driverını kurdunuz mu acaba?hocam mikrofonunda sorun var mıydı peki
evet driverini de kurdum ama hala bir sonuç alamadım senin mikrofon taktığında direkt çalışmış mıydıYok mikrofonu gayet normal ve iyiydi.Driverını kurdunuz mu acaba?
Evet direkt olarak çalışmıştı fakat windowsun mikrofon bölümünden ayarlar yapmıştım sanki bir kaç tane.Ayrıca oyunlarda mı sesiniz gitmiyor bir oyuna özel olabilir mesela oevet driverini de kurdum ama hala bir sonuç alamadım senin mikrofon taktığında direkt çalışmış mıydı