Neler Yeni

rampage rm-k1 pulsar mikrofon sorunu

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
mikrofondan hiçbir şekilde ses gitmiyor

sws9912

80+ Silver
bunu pek duymadım başkalarında tek sizde mi oluyor ve ses denetim masasından mikrofon muteli mi ?

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sws9912

80+ Silver
nasıl yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanan arkadaşım yok bilmiyorum ve ne demk istediğini de anlamadım açıklar mısın
sağ altta görev çubuğunda ses simgesine sağ tıkla ses ayarlarını aça bas sağ tarafta veya alt taraflarda ses denetim masası yazıcak ona tıkla ordan kayıta gir ordan kullandığın mikrofona iki kere tıkla ordan düzeylere gel ordan da kapalıysa aç

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
sağ altta görev çubuğunda ses simgesine sağ tıkla ses ayarlarını aça bas sağ tarafta veya alt taraflarda ses denetim masası yazıcak ona tıkla ordan kayıta gir ordan kullandığın mikrofona iki kere tıkla ordan düzeylere gel ordan da kapalıysa aç
gözükmüyor hocam orda

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
mikrofondan hiçbir şekilde ses gitmiyor
Bu kulaklığı 5-6ay kullandım.Malesef cızırtı sorunu var ve kronik.Ben de çok geç öğrendim aldıktan sonra 2 ay geçmişti.Her taktığımda usbsini direkt olarak cızırtı başlıyordu kulağa çok zararlı diye değiştirdim.Umarım sizde böyle bir şey olmaz.Başka pclerde ve usb portlarında da denedim ama aynı sorun devam etti.İnternette de birkaç şikayet görmüştüm.

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
Bu kulaklığı 5-6ay kullandım.Malesef cızırtı sorunu var ve kronik.Ben de çok geç öğrendim aldıktan sonra 2 ay geçmişti.Her taktığımda usbsini direkt olarak cızırtı başlıyordu kulağa çok zararlı diye değiştirdim.Umarım sizde böyle bir şey olmaz.Başka pclerde ve usb portlarında da denedim ama aynı sorun devam etti.İnternette de birkaç şikayet görmüştüm.
hocam mikrofonunda sorun var mıydı peki

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
Yok mikrofonu gayet normal ve iyiydi.Driverını kurdunuz mu acaba?
evet driverini de kurdum ama hala bir sonuç alamadım senin mikrofon taktığında direkt çalışmış mıydı

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
evet driverini de kurdum ama hala bir sonuç alamadım senin mikrofon taktığında direkt çalışmış mıydı
Evet direkt olarak çalışmıştı fakat windowsun mikrofon bölümünden ayarlar yapmıştım sanki bir kaç tane.Ayrıca oyunlarda mı sesiniz gitmiyor bir oyuna özel olabilir mesela o
Windowsun mikrofon bölümünde de test ettiniz mi?

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
çözdüm aarkadaşlar sorunu hepinize tşk

aang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren suhindol
nasıl çözdüğünü anlatabilir misin ben de buna benzer bir sorun ile karşı karşıyayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye
ShadowReal
Top Bottom