Neler Yeni

rampage rm k27 x jammer mikrofon sorunu

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Beyler bu kulaklığı şok"tan aldım ses veriyor ama ama mikrofon çalışmıyor,kulaklık tek jak içiniden dönüştürücüde çıktı mikrofon ve hoparlör olarak ayırıyor telefonda denedim çalıştı mikrofon iyi ama kasanın arkasına takınca çalışmıyor sanırım kasanın arkasındaki mikrofon yuvası bozuk bu konuda ne yapabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Özcan Başkurt
şoka geldimi yarın gelmiyecek miydi knk

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Beyler bu kulaklığı şok"tan aldım ses veriyor ama ama mikrofon çalışmıyor,kulaklık tek jak içiniden dönüştürücüde çıktı mikrofon ve hoparlör olarak ayırıyor telefonda denedim çalıştı mikrofon iyi ama kasanın arkasına takınca çalışmıyor sanırım kasanın arkasındaki mikrofon yuvası bozuk bu konuda ne yapabilirim.
ayarlardan mikrofon aygıtını seçtin mi veya aygıt yöneticisinde bozuk bir şey gösteriyor mu ?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şoka geldimi yarın gelmiyecek miydi knk
Bugün satışa açılmış bende aldım.
ayarlardan mikrofon aygıtını seçtin mi veya aygıt yöneticisinde bozuk bir şey gösteriyor mu ?
Ayarlarda resimdeki gibi giriş cihazı bulunamadı diyor,aygıt yöneticisinde de bir sorun yok.Bir de hocam kasa eski olduğu için ön tarafında kulaklık mic yuvası falan yok bunları alsam satılıyor mu acaba.

Ekler

• aYGIT.PNG
    aYGIT.PNG
    25.5 KB · Hit: 62
  • MİC.PNG
    MİC.PNG
    45.5 KB · Hit: 78
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,959