Neler Yeni

Rampage RM-K3 CASHE PLUS USB 7.1 alınır mı 489 tl alınır mı

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks
Bütçe
800
Rampage RM-K3 CASHE PLUS USB 7.1 alınır mı 489 tl alınır mı

1709978930442.png

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Hocam bir zamanlarda Saatlere sarmışlardı bitmiyordu çinli firmalar adı kötüye çıkınca adamlar marka çıkarıyordu
Rampage klavyem vardi ayni keycapslar pembe, siyah, mavi, beyaz olarak satiliyordu. Bende siyah klavye vardi tuslar seffaf olarak basilip makinalarda SPREY BOYA ile boyaniyor ve takiliyordu. Asla elim yagli, kirli klavyeye dokonmadigim halde boyasi atmisti 7. ayda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyemim altinda aluminyum parca vardi 1 defa islandi hemen kuruladim. 2 hafta sonra paslanmisti.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Rampage klavyem vardi ayni keycapslar pembe, siyah, mavi, beyaz olarak satiliyordu. Bende siyah klavye vardi tuslar seffaf olarak basilip makinalarda SPREY BOYA ile boyaniyor ve takiliyordu. Asla elim yagli, kirli klavyeye dokonmadigim halde boyasi atmisti 7. ayda.

Klavyemim altinda aluminyum parca vardi 1 defa islandi hemen kuruladim. 2 hafta sonra paslanmisti.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rampage-gibi-markalar-neden-alinmaz.1954012/ herkesde var nerdeyse

Thapena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sercan
Rampage RM-K3 CASHE PLUS USB 7.1 alınır mı 489 TL alınır mı

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle alınır kaçırma derim. Bende de aynısı var sadece mikrofonu kısa versiyonu uzun zamandır kullanıyorum kulağı asla acıtmıyor konforu baya iyi. Ses kalitesi de gayet güzel her türlü işini görür. Profesyonel e sporcu değilsen yeterli rampage kötü marka diyenlere de aldırış etme adamlar fiyat performans ürün yapıyorlar ultra kalite beklemek hata zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,180
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom