Neler Yeni

Rampage RM-W1 FURY nasıl?

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
1674677343314.png

yani özellik olarak iyi wireless ve mikrofon çıkar-tak ama yorumları genel olarak olumsuz bu kulaklığın eksileri ve artıları ne?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,548
İsim
Diyarhan
Mpow BH415 al daha iyi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Alıntıyı görüntüle
yani özellik olarak iyi wireless ve mikrofon çıkar-tak ama yorumları genel olarak olumsuz bu kulaklığın eksileri ve artıları ne?

Aga ben bunun kablolu olanını sipariş vermiştim dün geldi test ettim kulaklığı kulaklığın mikrofonu çok iyi gerçekten mikrofon ucunda puf olması iyi baskılı harflerin çok çıkmasını engelliyor ama sesi bana biraz değişik geldi 3 yıl rampage nova x kullandım şunu diyebilirim rampage nova x'in ses kalitesi bana göre daha iyi fury x kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sesi sanki boğuk veriyor biraz onun dışında bir problemim yok kafayı çok sıkmıyor saatlerce oyun oynatabilir

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ben bunun kablolu olanını sipariş vermiştim dün geldi test ettim kulaklığı kulaklığın mikrofonu çok iyi gerçekten mikrofon ucunda puf olması iyi baskılı harflerin çok çıkmasını engelliyor ama sesi bana biraz değişik geldi 3 yıl rampage nova x kullandım şunu diyebilirim rampage nova x'in ses kalitesi bana göre daha iyi fury x kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sesi sanki boğuk veriyor biraz onun dışında bir problemim yok kafayı çok sıkmıyor saatlerce oyun oynatabilir
hangi model ve ne kadar ödedin, hayırlı olsun

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
hangi model ve ne kadar ödedin, hayırlı olsun

Hocam rampage fury x kablolu versiyonu 823 TL ödedim ama wireless olarak zannediyordum dalgınlığıma geldi sonradan fark ettim vesaire kullanmayı düşünüyorum ama

Top Bottom