CanCel
80+ Silver
vallahi bende anlamadım ama değişik yanihocam bunu hiç önermiyorlar nedense anlamadım bende
vallahi bende anlamadım ama değişik yanihocam bunu hiç önermiyorlar nedense anlamadım bende
v2x hakkında bilginiz var mı asus tuf fx506 model laptop ile kullancam sıkıntı yapar mı acaba ses kartı yok diğe??vallahi bende anlamadım ama değişik yani
rampage fury de güzel ama tabikide bir razer kadar değilCevaplar için teşekkürler hocalarım şimdi iki kulaklık arasında kaldım;
![]()
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rampage kulaklığım yeni kırıldı o yüzden alasım yok ama ön yargılı olamamak lazımCevaplar için teşekkürler hocalarım şimdi iki kulaklık arasında kaldım;
![]()
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şöyle ki hocam ses kartım yok. Jak girişli ve ses kartsız razer almakta sıkıntı ne yapacağımı şaşırdımrampage fury de güzel ama tabikide bir razer kadar değil
laptopmu acaba bilgisayarın ?Şöyle ki hocam ses kartım yok. Jak girişli ve ses kartsız razer almakta sıkıntı ne yapacağımı şaşırdım600 bütçeye kulaklık bulamıyoruz ya corsair hs pek beğenmiyorum kız arkadaşımda da var onu bile tatmin etmiyor.
Fury X wired v2x' den iyi. V2X net balon kulaklık. Ses seviyesi olarak giriş seviye kulaklıklar ile rakip. Sadece kablosuz kullanırım diyorsan bunu al:Cevaplar için teşekkürler hocalarım şimdi iki kulaklık arasında kaldım;
![]()
![]()
Sadece kablosuz değil kabloluda kullanırım ses kasabileyim mikrofon kalitem iyi olsun yeterli vallaFury X wired v2x' den iyi. V2X net balon kulaklık. Ses seviyesi olarak giriş seviye kulaklıklar ile rakip. Sadece kablosuz kullanırım diyorsan bunu al:
Masaüstülaptopmu acaba bilgisayarın ?
Fury X Wired kablolu modda bundan iyidir ama kablosuz modda Fury X Wireless ile aynı kulaklık. Tavsiyem kablolu da kullanacaksan Fury X Wired olur.Sadece kablosuz değil kabloluda kullanırım ses kasabileyim mikrofon kalitem iyi olsun yeterli vallaBu mpow ile yarışacak kablolu varsa önerebileceğiniz onun önerilerinede açığım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü
v2x çok mu kötü? aman aman müzik dinleyen biri değilim yüksek sesle de oyun oynamam zaten başka kötü bir yanı var mı?Fury X Wired kablolu modda bundan iyidir ama kablosuz modda Fury X Wireless ile aynı kulaklık. Tavsiyem kablolu da kullanacaksan Fury X Wired olur.
V2X heralde max 350 liraya falan alınır.v2x çok mu kötü? aman aman müzik dinleyen biri değilim yüksek sesle de oyun oynamam zaten başka kötü bir yanı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kraken x felanda var bu fiyat bandında