Neler Yeni

Rampage rm144 monitör

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
evet arkadaşlar öncelikle bu monitörü 3-4 ay a yakın kullanıyom ve düşüncelerimi söliyecem monitörü ü ilk aldığımda kutudan monitör -monitör ayağı-tornavida ve son olarak rampage yazan bileklik çıkıyor tornavida ve bileklik çok ince ve güzel bir detay ve hoşuma gitti monitör i ilk açtığımda renk kalitesi beni şaşırttı monitör incecik ve ince bir çerçevesi var monitörde zaman tutma ve cross ayarı da var . 4 ay dır hiç bir sıkıntısını görmedim oyun için ideal olduğunu düşünüyom TFT panel olmasına rağmen renk ler siyah renk i gri ye kaçmıyor alıp kullananlar varsa onların düşüncelerinide bekliyorum ...
monitörün girişleri :hdmı x2 display port kulaklık girişi power girişi

Son düzenleme:

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage marka monitör almazdım.
ben aldım memnunum böle markayı kötüleyenlerden nefret ediyom bir markanın iyi ürünleri de var kötü ürünleri de hatta Abdullah abi bir ara rampage monitör kullanıyordu.

mein

80+
ben aldım memnunum böle markayı kötüleyenlerden nefret ediyom bir markanın iyi ürünleri de var kötü ürünleri de hatta Abdullah abi bir ara rampage monitör kullanıyordu.
Aldığım 2 tane kulaklık rampage'di hepside bozuldu.Hele genel anlamda plastik kalitesi korkunç.Ne konuşuyorsam tecrübeden.
İnanmayıpta bilindik sağlam marka almayıp rampage markasının kalitesini karşılaştırabilir hiç bir markanın fanboyu değilim herkesin kendi fikrini belirtebileceği bir platforum burası.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Aldığım 2 tane kulaklık rampage'di hepside bozuldu.Hele genel anlamda plastik kalitesi korkunç.Ne konuşuyorsam tecrübeden.
İnanmayıpta bilindik sağlam marka almayıp rampage markasının kalitesini karşılaştırabilir hiç bir markanın fanboyu değilim herkesin kendi fikrini belirtebileceği bir platforum burası.
bende rampage kulaklık kullanıyom bozuldu mu pad leri açıp lehimleyip tamir ediyom sende yapabilirsin

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
evet arkadaşlar öncelikle bu monitörü 3-4 ay a yakın kullanıyom ve düşüncelerimi söliyecem monitörü ü ilk aldığımda kutudan monitör -monitör ayağı-tornavida ve son olarak rampage yazan bileklik çıkıyor tornavida ve bileklik çok ince ve güzel bir detay ve hoşuma gitti monitör i ilk açtığımda renk kalitesi beni şaşırttı monitör incecik ve ince bir çerçevesi var monitörde zaman tutma ve ismini bilmediğim ekranın ortasında + olmasını sağlayan bir özellik var . 4 ay dır hiç bir sıkıntısını görmedim oyun için ideal olduğunu düşünüyom TFT panel olmasına rağmen renk ler siyah renk i gri ye kaçmıyor alıp kullananlar varsa onların düşüncelerinide bekliyorum ...
monitörün girişleri :hdmı x2 display port kulaklık girişi power girişi
ortadaki + otomatik cross onu ayarldan değiştirebilir yada kapatabilirsin. cs go da awp yi zoomsuz kullanabilirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende rampage kulaklık kullanıyom bozuldu mu pad leri açıp lehimleyip tamir ediyom sende yapabilirsin
bozulucak ve ben tamir edeceksem niye okdr para veriyorumki?

mein

80+
Bu olay seneler önceydi daha küçücük çocukken lehim yapmayı bilmiyordum o sorun dediğin gibi kablonun lehimden çıkmasıyla oluşuyor ama ben veya tüketiciler ellerinde lehim makinasıyla gezmek zorunda değiller.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Bu olay seneler önceydi daha küçücük çocukken lehim yapmayı bilmiyordum o sorun dediğin gibi kablonun lehimden çıkmasıyla oluşuyor ama ben veya tüketiciler ellerinde lehim makinasıyla gezmek zorunda değiller.
ben bozulan kulaklığın birini garantiye gönderdim bana yenisini gönderdiler hem her ürün iyi olacak diye bir şey yok

ortadaki + otomatik cross onu ayarldan değiştirebilir yada kapatabilirsin. cs go da awp yi zoomsuz kullanabilirsin :)

bozulucak ve ben tamir edeceksem niye okdr para veriyorumki?
evet biliyorum sadece ismini bilmiyordum sağol teşşekürler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,687
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom