McQueen95
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 752
Arkadaşlar oyun oynarken bahçeme yıldırım düştü şartel attı 15 20 dk sonra şarteli kaldırıp oyun oynamaya devam ettim oyun oynarken arka arkaya elektrik kesintileri yaşadım. Aşağı inip şartele baktıgımda şartel kalkıktı elektrik gitmiştir deyip alt katta oyalanıp üst kata çıktım ve odaya çıktığımda ses sisteminden adaptörlerimden ledlerden kısaca bilgisayar parçaları dışında herşeyden duman çıkıyordu hepsini fişten çekip bi süre sonra kontrol ettiğimde çalışmadığını farkettim monitörüm de dahil diğer cihazların içinden yanık kokusu geliyor monitörde koku yok.
Monitörüm Rampage RM165. 3 hafta once aldim ve şu an ekrana goruntu gitmiyor. İcinden yanik kokusu vesaire de gelmiyor. Bu monitöre ne olmus olabilir, garanti kapsamında mı elektrik şirketim mi hatalı veya tamiri var midir bilgi verirseniz sevinirim.
Bi yandan da garanti biz karşılar mıyız bilmiyoruz diyor elektrik şirketini arıyorum ekipler cihazı inceleyecek diyor e cihaza vida değdiği an garanti kapsamı dışına çıkıyor arkadaşlar ne yapayım bilmiyorum akıl verin lütfen
Monitörüm Rampage RM165. 3 hafta once aldim ve şu an ekrana goruntu gitmiyor. İcinden yanik kokusu vesaire de gelmiyor. Bu monitöre ne olmus olabilir, garanti kapsamında mı elektrik şirketim mi hatalı veya tamiri var midir bilgi verirseniz sevinirim.
Bi yandan da garanti biz karşılar mıyız bilmiyoruz diyor elektrik şirketini arıyorum ekipler cihazı inceleyecek diyor e cihaza vida değdiği an garanti kapsamı dışına çıkıyor arkadaşlar ne yapayım bilmiyorum akıl verin lütfen