Dostum monitörum1080 p 165 Hz yani yeterli kasa da yeterli ama csgoda oynarken ak47 ile bir cm. Kayış canımı sıkmıyor değil o yüzden bakıyorum da7200DPI'a kadar kullanamazsınız zaten.
Max 2000DPI monitörün 1080P ise.
Ben bunu öneririmGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hiç bir şey anlamadımDostum monitörum1080 p 165 Hz yani yeterli kasa da yeterli ama csgoda oynarken ak47 ile bir cm. Kayış canımı sıkmıyor değil o yüzden bakıyorum da
Gardasim yayın falan acmiyom ama girdiğimde de ak oynuyom mesela ufak bir kayış dahi çok önemli olurak ve oyundaki zevki senden alabiliyor diğer silahlarda da geçerli bu sadeece oyuna girdiğimde basit eğlence de rekabetcide beni rezil etmesin yeterHiç bir şey anlamadım![]()
Yukarıya cevabı yazdimYüksek dpi yüksek çözünürlükler içindir. dpi yüksek diye iyi bi şey sanma. Önce internetten dpi ne demek onu araştır. Öğren ondan sonra tekrar mouse aramaya bak. Zaten o mouse da çöp. Onunla yüksek rankta barınamazsın. Gerçi çıkamazsın da.
Attığım mouse'u alabilirsin üzmez.Gardasim yayın falan acmiyom ama girdiğimde de ak oynuyom mesela ufak bir kayış dahi çok önemli olurak ve oyundaki zevki senden alabiliyor diğer silahlarda da geçerli bu sadeece oyuna girdiğimde basit eğlence de rekabetcide beni rezil etmesin yeter
Knk kusura bakma seni gecenin üçünde yorduk ama dpi ti nasıl ayarliyordukAttığım mouse'u alabilirsin üzmez.
Fakat ufak bir tüyo DPI değerin 1200'ü geçmesin öyle alış daha iyi oynarsın,oyun içi fare hassasiyeti ise mouse'nin DPI değeri ile aynı olsun.
EstağfurullahKnk kusura bakma seni gecenin üçünde yorduk ama dpi ti nasıl ayarliyorduk![]()
Sağ op kardeşimEstağfurullah
Farenin üstünde tuş vardır ordan ayarlayabilirsiniz veya uygulama vardır ordan ayarlarsınız
Oto düzeltmeSağ op kardeşim