Neler Yeni

Rampage Sharper SMX-R78 Mouse Çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih Sağıroğlu
rampage sharper SMX-R78 Mouse kullanıyorum daha bugün geldi birkaç saat kullandım ve driver üzerinden rengini değiştirmek istedim. Değiştirirken bir anda mouse gitti ışıkları yanıyor sağ sol yandaki tuşlarına tıklayınca çalışıyor ama mouse hareket etmiyor altındaki kırmızıışıkta yanmıyor ne yapmam lazım. Başka pc'ye de taktım gene olmadı arkadaşlar :/

Ekler

• WhatsApp Image 2021-05-29 at 20.10.19.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-29 at 20.10.19.jpeg
    97.3 KB · Hit: 102

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
rampage sharper SMX-R78 Mouse kullanıyorum daha bugün geldi birkaç saat kullandım ve driver üzerinden rengini değiştirmek istedim. Değiştirirken bir anda mouse gitti ışıkları yanıyor sağ sol yandaki tuşlarına tıklayınca çalışıyor ama mouse hareket etmiyor altındaki kırmızıışıkta yanmıyor ne yapmam lazım. Başka pc'ye de taktım gene olmadı arkadaşlar :/
Bu çocuğun video yaptıklarını elinde başka mouse varsa dene istersen ya da klavyeyle çok iyi şekilde hareket edebiliyorsan

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Mouse yeni geldiyse iade etmeyi deneyebilirsiniz ya da internetten çözüm videoları izleyebilirsiniz(yapabiliceğim pek bir şey yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih Sağıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çocuğun video yaptıklarını elinde başka mouse varsa dene istersen ya da klavyeyle çok iyi şekilde hareket edebiliyorsan

Olmadı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse yeni geldiyse iade etmeyi deneyebilirsiniz ya da internetten çözüm videoları izleyebilirsiniz(yapabiliceğim pek bir şey yok)
Öyle yapacaz yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,548
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom