Neler Yeni

Rampage Türk markası mı?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Rampage Türk markası mı? Ona göre alcam.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dediğini anlamadım ama çinde bulunan everest gibi markalar var ve bu markaların ürünlerine bunu yapıyoralr zaten stok neden olmasın ?
Çinden markasız kulaklıkları alıp marka basmıyor mu? Bunu kendisi üretmediğinden rastgele aldığından. O kulaklığı aldığı çin markası üretmez ise nasıl üretecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan mindfuck yaşıyoruz herhalde.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle

Sayilirlar ama değil
Abi sayılırlar ama değil demek mi xiaominin sayılırlar ama değil demekten başka bir şey değil.
2side segment firmasına bağlı bir markalar ne fark ediyor sonuç olarak segment türk markasıysa türk markasıdır.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Çinden markasız kulaklıkları alıp marka basmıyor mu? Bunu kendisi üretmediğinden rastgele aldığından. O kulaklığı aldığı çin markası üretmez ise nasıl üretecek.

Şuan mindfuck yaşıyoruz herhalde.
Sistem nasıl işliyor tam bilmiyorum ama siliyor veya merdiven altı ürünlerdir ve merdiven altı ürünler popüler ürünler olduğu için üretimi bitmiyordur mesela...

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
Abi sayılırlar ama değil demek mi xiaominin sayılırlar ama değil demekten başka bir şey değil.
2side segment firmasına bağlı bir markalar ne fark ediyor sonuç olarak segment türk markasıysa türk markasıdır.
Tamam türk markasi olsun ama üretilen ürünlerin türk maliyla alakasi yok attim ss de diyoki çınde merdiven altı üretiliyor sonra türk markası adinda satılıyor

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence lisanslı olmayan bir fabrikası var ve orada basıyorlar ve sonra TR'de satıyorlar.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Tamam türk markasi olsun ama üretilen ürünlerin türk maliyla alakasi yok attim ss de diyoki çınde merdiven altı üretiliyor sonra türk markası adinda satılıyor
Evet zaten ilk yazdığıma bakarsan türk markası ama türk malı değil yazdım sonra türk markası değil diyenleri görünce kafam karıştı sonra doğrusuna baktım.

Türkiye içinde üretilen ford markası olsun bir sürü araç fabrikası var türk malı mı onlar :) ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
Evet zaten ilk yazdığıma bakarsan türk markası ama türk malı değil yazdım sonra türk markası değil diyenleri görünce kafam karıştı sonra doğrusuna baktım.

Türkiye içinde üretilen ford markası olsun bir sürü araç fabrikası var türk malı mı onlar :) ?
Sende haklısın

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Türk malı ama saf bir Türk markası değil. Ürünlerinin hepsi Çin'den geliyor.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
Bu arada son yazdığım konuyla alakasız düşünürken öyle geldi aklıma aslında türk malı diyenlere yanlış diyorsun demek doğru mu bilemiyorum.
Nasil yani anlamadim bidaha söylermisin

Yağğni konu hakkında yorum yapamam fakat düşünürken aklıma gelen durumu yazdım o açıdan bakarsak türk markası demek yanlış bir durum olmuyor gibi.
Şunu anladım türk markasi ama türk mali deģil

Top Bottom