haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Rampage Türk markası mı? Ona göre alcam.
Çinden markasız kulaklıkları alıp marka basmıyor mu? Bunu kendisi üretmediğinden rastgele aldığından. O kulaklığı aldığı çin markası üretmez ise nasıl üretecek.Dediğini anlamadım ama çinde bulunan everest gibi markalar var ve bu markaların ürünlerine bunu yapıyoralr zaten stok neden olmasın ?
Abi sayılırlar ama değil demek mi xiaominin sayılırlar ama değil demekten başka bir şey değil.
Ama farklı çatı altında satilıyolar diye biliyorum eskiden everest sgmx7 mouse vardi ama hiç bir yerinde rampage logosu dahil ismi yazmiyordu simdi mouseum rampage shine everest ile ilgili bisey yazmiyorNiye değil? İkisi de Segment bilgisayar'ın markası.
Sistem nasıl işliyor tam bilmiyorum ama siliyor veya merdiven altı ürünlerdir ve merdiven altı ürünler popüler ürünler olduğu için üretimi bitmiyordur mesela...Çinden markasız kulaklıkları alıp marka basmıyor mu? Bunu kendisi üretmediğinden rastgele aldığından. O kulaklığı aldığı çin markası üretmez ise nasıl üretecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan mindfuck yaşıyoruz herhalde.
Yazması gerekmiyor.Ama farklı çatı altında satilıyolar diye biliyorum eskiden everest sgmx7 mouse vardi ama hiç bir yerinde rampage logosu dahil ismi yazmiyordu simdi mouseum rampage shine everest ile ilgili bisey yazmiyor
Tamam türk markasi olsun ama üretilen ürünlerin türk maliyla alakasi yok attim ss de diyoki çınde merdiven altı üretiliyor sonra türk markası adinda satılıyorAbi sayılırlar ama değil demek mi xiaominin sayılırlar ama değil demekten başka bir şey değil.
2side segment firmasına bağlı bir markalar ne fark ediyor sonuç olarak segment türk markasıysa türk markasıdır.
Evet zaten ilk yazdığıma bakarsan türk markası ama türk malı değil yazdım sonra türk markası değil diyenleri görünce kafam karıştı sonra doğrusuna baktım.Tamam türk markasi olsun ama üretilen ürünlerin türk maliyla alakasi yok attim ss de diyoki çınde merdiven altı üretiliyor sonra türk markası adinda satılıyor
Türkiye içinde üretilen ford markası olsun bir sürü araç fabrikası var türk malı mı onlarTamam türk markasi olsun ama üretilen ürünlerin türk maliyla alakasi yok attim ss de diyoki çınde merdiven altı üretiliyor sonra türk markası adinda satılıyor
Sende haklısınEvet zaten ilk yazdığıma bakarsan türk markası ama türk malı değil yazdım sonra türk markası değil diyenleri görünce kafam karıştı sonra doğrusuna baktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye içinde üretilen ford markası olsun bir sürü araç fabrikası var türk malı mı onlar?
Bu arada son yazdığım konuyla alakasız düşünürken öyle geldi aklıma aslında türk malı diyenlere yanlış diyorsun demek doğru mu bilemiyorum.Sende haklısın
Yağğni konu hakkında yorum yapamam fakat düşünürken aklıma gelen durumu yazdım o açıdan bakarsak türk markası demek yanlış bir durum olmuyor gibi.Türk malı ama saf bir Türk markası değil. Ürünlerinin hepsi Çin'den geliyor.
Nasil yani anlamadim bidaha söylermisinBu arada son yazdığım konuyla alakasız düşünürken öyle geldi aklıma aslında türk malı diyenlere yanlış diyorsun demek doğru mu bilemiyorum.
Şunu anladım türk markasi ama türk mali deģilYağğni konu hakkında yorum yapamam fakat düşünürken aklıma gelen durumu yazdım o açıdan bakarsak türk markası demek yanlış bir durum olmuyor gibi.