Uygun fiyatlı f/p ürünler üreten bir marka. Bu yüzden çok fazla bir şey beklemek doğru olmazArkadaşlar yeni yeni Rampage Ürünleri alıyorum aldığım ürünleri malzeme kalitesi hoşuma gitmiyor
GENEL OLARAK RAMPAGE ÜRÜNLERİNİ NASIL BULUYORSUNUZ ?
kulaklık, hoparlör, kasa, sıvı soğutma, monitör bunların hepsini rampage aldım ve gayet mutluyum memnunum malzeme kalitesi olsun fiyatı olsun gayet uygunArkadaşlar yeni yeni Rampage Ürünleri alıyorum aldığım ürünleri malzeme kalitesi hoşuma gitmiyor
GENEL OLARAK RAMPAGE ÜRÜNLERİNİ NASIL BULUYORSUNUZ ?
bende daha önce psu sorun yaşamıştımRampage PSU ve kasa =
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz fury x incelemesi yapacaktınız yaptınız mı? Ben göremedim deGayet alınabilir bir marka.
50 TL ürün alıp dandik, kalitesiz demek saçma.
Yapmadım, uzun kullanım yapıyorum.Rampage i ekipman olarak tercih edebilirsiniz fakat her ürününü değil. Kulaklık olarak Drop Plus ve Fury X çok kaliteli kulaklıklar. Ben Rampage Shine mouse ve Rampage Fury X kullanıyorum. Gayet memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz fury x incelemesi yapacaktınız yaptınız mı? Ben göremedim de
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Sadece wirelesstayken kulaklık boşta cızırtı vb bir ses yapıyor hafiften o hoşuma gitmediYapmadım, uzun kullanım yapıyorum.
Emin olmam lazım iyice, şuanlık efsane.
Ben de yapmıyor, kulaklıktaki tekerleği full de kullanma.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Sadece wirelesstayken kulaklık boşta cızırtı vb bir ses yapıyor hafiften o hoşuma gitmedi