migros airfryer vakasında herkesi red etmislerdi 1200 lira indirime bunda söverler direkt ahahahahThh yolu gözüktü yeni konu acıyorum hazır olun bombalayın
yok hocam birisini iptal ederler sadece bende öyle olduRampage KB-R06 Siyah USB Örgü Kablolu Q Gaming Klavye
Everest Rampage KB-R06 Siyah USB Örgü Kablolu Q Gaming Klavye ; Bilgisayar dünyasında birçok başarılı aksesuara imza atan Rampage, kitlesi günden güne çoğalan oyuncuları da ihmal etmiyor. Firmanın Rempage KB-R06 olarak adlandırdığı klavye, dışarıdan bakıldığında tipik oyuncu klavyelerinden çok...www.rampage.com.tr
Yanına şunu alsak ikisini de göndermek zorunda kalırlar mı
biri tersine indirime girmiş ya madem yanlış fiyattan dolayı göndermediniz bunu niye gönderdiniz diyemez miyiz?yok hocam birisini iptal ederler sadece bende öyle oldu
Hocam yine yapamadım acaba 2 dakika dcden yardımcı olur musunuz?sayfaya sağ tıkla incele yap, fiyatın olduğu yeri bulup başka üründen sepete ekle butonunun kodlarını getirmiş yapıştır onu 5199 oluyor ama sepette gene 600
hocam iptal ediyorlar iki sipariş geçtim birisi tek birisi başka ürünle ikiside nanayHocam yine yapamadım acaba 2 dakika dcden yardımcı olur musunuz?
valla hocam diğer ürünlerden aldım hala iptal olmamış.hocam iptal ediyorlar iki sipariş geçtim birisi tek birisi başka ürünle ikiside nanay
Bende aldım, gonderilirse geldigi gibi satacagim. Kullanacagim sistem yokKendime aldım bir tane. Nasıl oluyor bu??
hacı bu kodu nereye yapıştırıyoruz yaBende aldım, gonderilirse geldigi gibi satacagim. Kullanacagim sistem yok
onlar 300 500 indirimli direksiyon 6 bin..valla hocam diğer ürünlerden aldım hala iptal olmamış.
Hocam kodla uğraşmadım ben, direk sepete ekledim 602 ye.hacı bu kodu nereye yapıştırıyoruz ya