Neler Yeni

RAMPAGE ZENİT PRO KULLANICILARI

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
Selamlar !
Bu mouse hakkında çok şikayet ve bi o kadar da olumlu geri dönüş var. Şuan istersem iade edebilirim. Fakat memnunum, sizce iade etmelimiyim ? Kullanıcılar şikayetleri ve olumlu geri dönüşlerini yazabilir mi ?

ugurcamm

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Uğur Çam
Hocam kullanıyorsanız bir sıkıntısı yoksa neden iade ediyorsunuz? Bütün teknolojik aletlerde olumlu geridönüş kadar bir o kadarda olumsuz geri dönüş var. Şans işi

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kullanıyorsanız bir sıkıntısı yoksa neden iade ediyorsunuz? Bütün teknolojik aletlerde olumlu geridönüş kadar bir o kadarda olumsuz geri dönüş var. Şans işi
Haklısınız şans işi fakat ileriye dönük sıkntı yaşarmıyım acaba ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Uğur Çam
Haklısınız şans işi fakat ileriye dönük sıkntı yaşarmıyım acaba ?
Deneyip görün hocam bir şey diyemiyorum. Bir sorum olucak dongle ile mi geliyor fare? Ben de almayı düşünüyorum da

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
Deneyip görün hocam bir şey diyemiyorum. Bir sorum olucak dongle ile mi geliyor fare? Ben de almayı düşünüyorum da
Evet dongle ile geliyor. Bence ürün gayet iyi ya zaman gösterecek bize ama ben şuana kadar çok memnunum. Tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet dongle ile geliyor. Bence ürün gayet iyi ya zaman gösterecek bize ama ben şuana kadar çok memnunum. Tavsiye ederim.
Ama indirim kovalayın.

Kyuma

80+
hocam bende aldım kullanıyorum şuanlık sıkıntı yok neden iade edeyim fiyatının 10 katı performans veriyor :D

dongle ile gelmiyor sadece 4k alıcı ile geliyor küçük dongle fotoğraflarda var fakat kutudan çıkmıyor , ama gerekte yok ikisi aynı mantık

burada kutu içeriğini paylaşmıştım

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
hocam bende aldım kullanıyorum şuanlık sıkıntı yok neden iade edeyim fiyatının 10 katı performans veriyor :D

dongle ile gelmiyor sadece 4k alıcı ile geliyor küçük dongle fotoğraflarda var fakat kutudan çıkmıyor , ama gerekte yok ikisi aynı mantık
Dongle derken 4k alıcı. Yanlış ifade etmişim. Bu arada 4k hz için driveri kurmanız lazım.

Kyuma

80+
Bu arada beyez renge sağ ve sol sticker çok yakışıyor.
fotoğrafını attım bakarsın rehberde :D

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
fotoğrafını attım bakarsın rehberde :D
Click tuşlara değil :/ Sağ ve sol yan kısma

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Uğur Çam

burada kutu içeriğini paylaşmıştım
Hocam yani o gelen alıcıyı da usb gibi takınca kullanabiliyoruz değil mi?

Hocam yani o gelen alıcıyı da usb gibi takınca kullanabiliyoruz değil mi?
Yani hocam alıcı masanın üstünde duruyor ama alıcıyı kablo ile bağlıyoruz değil mi?

Top Bottom