Gürgençler apple pencil pro

ZaCkho47

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar selamlar bugün gürgençler appleın internet sitesinden satın aldığım pencil pro geldi. Fakat alırken uyumlu cihazlara yanlış bakmışım elimdeki cihaz ipad air 5. nesil m1 işlemcili model ve pencil pro desteklemiyor. ürünün kutusunu açmıştım fakat herhangi bir bağlama eşleştirme işlemi yapamadım sonrasında araştırıp farkettim bu durumu ürünün kutusu herşeyi duruyor sadece apple ürünlerinde olan kutunun üzerindeki yapışkan gibi bir şey var onu söktüm açarken ama dediğim gibi cihazla hiçbir eşleştirme yapmadan geri kutusuna koydum sizce bu cihazı iade etmeye kalksam iade edebilirmiyim?
Sitelerinde yazan iade koşulları şöyle gözüküyor
Ürün iadesi için koşullar nelerdir?
Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 (on dört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz. Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler ile kusurlu/arızalı/bozuk ürünler bu kapsamda iade alınamamaktadır. Cayma hakkı kullanımı mevzuat gereği Tüketici sıfatı ile yapılan alımlarda geçerli olup ticari veya kurumsal alımlarda geçerli değildir. İade edilmek istenen ürün, satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda ambalajı/paketi açılmamış olmalıdır. Ambalaj/paketi açılmış, kurulumu yapılmış ekran ve TV’ler, sim kart takılan, Wi-Fi bağlantısı, kullanıcı tanımlaması yapılan cep telefonları, notebook ve tabletler, iade alınamaz. Kurulum gerekmeyen ürünler, kullanılmamış olsa dahi tekrar orijinal satış paketi satılabilir özelliğini kaybetmemiş olmalıdır. Fikirleriniz için teşekkür ederim

Hocam Once alay geciyorsunuz sandim (ingilzice cahili oldugum icin olsa gerek XD) ''pencil pro'' diyince nedense aklima penci zorno geyigi geldi :)

Neyse o degilde O Fiyat neymis hocam yani bence isiniz icin degilse veya cok iyi bir geliriniz yoksa o para yazik gunah hocam enayilik gibi geliyor o kadar para tabi isiniz icinse veya boyle bir hobiyi rahatlikla karsilayabilecek durumdaysaniz yani geliriniz cok iyiyse sorun yok

Neyse yanilmiyorsam daha dogrusu kanunlar degismemis ise Paketini acsaniz bile internetten siparis ettiginiz urunleri zarar vermediginiz surece 14 gun icinde iade etme hakkiniz var ve sebep olarak begenmedim bile diyebilirsiniz tabi degismediyse kanun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,956
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri