Neler Yeni

Rampage ZENITH PRO benzer mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
Arkadaslar ben dediğim gibide bir mouse almak istiyorum ama pc mde bluetooth yok yani nasıl yapsam rampage i mi alsam kablosuz usb önerilerinizi alabilirmiyim yoksa alıp kablolu haliylemi kullansam

Rampage Zenith Pro USB dongle ile kullanılabiliyor. Bluetooth ile yapmak zorunda değilsiniz. 3 farklı bağlanma yöntemi var yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage Zenith Pro USB dongle ile kullanılabiliyor. Bluetooth ile yapmak zorunda değilsiniz. 3 farklı bağlanma yöntemi var yani.
pek bilmiyorum ama aça bilirmisiniz sistemi yeni topluyorum ucuz ekipmanlarım vardı değiştiriyiorum parayı buldum .d mouse önerisi yapabilirisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra
3K-5K FLN 3K ÜZERİ TAKSİT BEKLİYORUM PROFİLİMDEN BENZER SORULARIDA LUTFEN CEVAPLAYIN
Mesaj otomatik birleştirildi:

markalı seyler almak ıstıyorum atk fln onerebılırsınız yınede hıc bır fark yoksa alabılırım

pek bilmiyorum ama aça bilirmisiniz sistemi yeni topluyorum ucuz ekipmanlarım vardı değiştiriyiorum parayı buldum .d mouse önerisi yapabilirisiniz
Genel olarak rampage mouselar iyi değil ama başlıktaki mouse bunun kopyası

Bu mouse bende var ve gayet memnunum. Rampage olanı şu an 1900 civarı diye biliyorum. Daha fazla bütçe ayırmam derseniz bu fiyata göre bence iyi bir mouse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tuğra

Razer Basilisk V3 Pro - Razer HyperScroll Tilt Wheel'e sahip özelleştirilebilir kablosuz oyun faresi (Focus Pro 30K optik sensör, 13 bölgeli kroma aydınlatma, 10+1 programlanabilir düğme) Beyaz bunun hakkında ne dusunuyorsunuz​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,717
Üyeler
164,554
Son üye
rosuna
Top Bottom