Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile ZUKO ITOPYA'da

Bende hazır sistem almıştım. Alırken videonun bir kısmında kontrolcü ile kullanabilirsiniz diye söylüyordu. bana göre para vermeye gerek yok diye gerek duymadım. Kasa serin çalışıyor ışıksız olsa bile işimi görsün yeter.Arkadaşlar kasa aldığım hazır sistem içinde geliyor ama kontrolcü bulunmuyor kasada, kendim kontrolcü alıp takarak kontrol edebilir miyim?![]()
Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Rampage ZUKO 600W 80 Plus Bronze Rainbow 4 Adet Fanli Temper Camli ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile ZUKO ITOPYA'dawww.itopya.com
Benim amacım da ışıklarını söndürmek hocam.Bende hazır sistem almıştım. Alırken videonun bir kısmında kontrolcü ile kullanabilirsiniz diye söylüyordu. bana göre para vermeye gerek yok diye gerek duymadım. Kasa serin çalışıyor ışıksız olsa bile işimi görsün yeter.
Rempage sorsak söylermi o kabloyu keserizBenim amacım da ışıklarını söndürmek hocam.
Jfjfjfjf mavi mi kırmızı mıRempage sorsak söylermi o kabloyu keseriz![]()