Rampage everest frisby gamepower gibi markaların sertifikası çöp.O +80 bir şey ifade etmez.Sizi fazla götürmez en fazla 2-3 ay.2-3 ay sonrasında parçalar elinize patlamış olarak geri döner.Peki neden soruyorum sadece neden almamalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani ?
O kalite değil verimlilik sertifikası sadece. 80+ olması onu iyi bir psu yapmaz.80+ Platinium sertifikalı
Birde 80+ Platinium sertifikalı ben ona şaşırdım arkadaşlar alma diyorlar da almalı mıyımAlınır o psu sama forza 1200w ın sadece rampage markası basılmış hali
Rampage,everest,frisby gamepower gibi markalardan uzak durun.
Asla alınmaz.
![]()
Ürün SAMA FORZA FTX-1200'ün marka basılmış hali, bal gibi alınır da kullanılır da.1200W psu almayı düşünüp Rampage almayı düşünmek nereden baksan mantıksız hareket![]()
Sistem özelliklerin neler eğer 3090 + 11900k kullanmayacaksan 1200W çok gereksizBirde 80+ Platinium sertifikalı ben ona şaşırdım arkadaşlar alma diyorlar da almalı mıyım
He aynen sponsor oldu o kadar adam varken.Ürüne bakıyorum zaten. Ayrıca ne oldu size? Hiç rampage psu önermiyordunuz şimdi öneriyor musunuz? Rampage sponsor oldu galiba size![]()
Bence adında rampage yazan bir şey alınmaz ama neyse siz titanyum olduğunuz için daha iyi bilirsinizÜrün SAMA FORZA FTX-1200'ün marka basılmış hali, bal gibi alınır da kullanılır da.