DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Spotify sanatçı hesabı falan açmak kolay mı? Uğraşmaya değer mi yani?
Spotify sanatçı hesabı falan açmak kolay mı? Uğraşmaya değer mi yani?
Melodiyi falan kendim yapıcam hazır sample kullanmayacağım için no problem
Sample kullanınca beatin çalıntı olmuyor diye biliyorum.Melodiyi falan kendim yapıcam hazır sample kullanmayacağım için no problem
Kolay diye biliyorum. Distrokid ya da Tunecore üzerinden açabilirsin.Spotify sanatçı hesabı falan açmak kolay mı? Uğraşmaya değer mi yani?
Sample satın alırsak telif hakkı bizim oluyor. Ama free kullanırsak telif atma ihtimalleri var.Sample kullanınca beatin çalıntı olmuyor diye biliyorum.
Tunecore ile açarsan her yüklediğin şarkıda belli bir miktar para ödüyosun. Distrokid ise yıllık ödeme.Kolay diye biliyorum. Distrokid ya da Tunecore üzerinden açabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sample satın alırsak telif hakkı bizim oluyor. Ama free kullanırsak telif atma ihtimalleri var.
Profilime en son attığım mesajda 2 tane beat var. Onlar gibi güzel bir şey yapabilir misiniz ki?Kolay diye biliyorum. Distrokid ya da Tunecore üzerinden açabilirsin.
Sample satın alırsak telif hakkı bizim oluyor. Ama free kullanırsak telif atma ihtimalleri var.
distrokid yılda 20 dolardı galiba fiyatı iyi mi? meraktanKolay diye biliyorum. Distrokid ya da Tunecore üzerinden açabilirsin.
Distrokid daha uyguna geliyo yaniKolay diye biliyorum. Distrokid ya da Tunecore üzerinden açabilirsin.
Tunecore ile açarsan her yüklediğin şarkıda belli bir miktar para ödüyosun. Distrokid ise yıllık ödeme.
İyi bence. Tunecore'da en son şarkı başına 9 dolar falandı.distrokid yılda 20 dolardı galiba fiyatı iyi mi? meraktan
tabii ki de. Hatta dur kanalımı atayım sana.Profilime en son attığım mesajda 2 tane beat var. Onlar gibi güzel bir şey yapabilir misiniz ki?