Rapid tap cs2 de banlatır mı?

Asterta

80+
Reaksiyon skoru
10
steelseries apex 9 tkl klavyemde rapid tap özelliği var fakat bu cs2 de herhangi bir ban gibi sonuçları olur mu faceit oynuyorum

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    83.7 KB · Hit: 37
valve yasaklamıştı diye hatırlıyorum

maçtan disconnectliyo sonra tekrar bağlanıp giriyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok nadiren tespit edebiliyor bu arada

maçtan disconnectliyo sonra tekrar bağlanıp giriyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok nadiren tespit edebiliyor bu arada
mevlanadan banlamaz bundan banlar valve

steelseries apex 9 tkl klavyemde rapid tap özelliği var fakat bu cs2 de herhangi bir ban gibi sonuçları olur mu faceit oynuyorum
1 senedir razer hunstman v3 pro mini kullanıyorum faceitte bişey olmaz gönül rahatlığı ile oynayabilirsin normal oyundada bişey olmaz girdi çıktısı der oyundan atar geri girersin yazdıklarım tecrübe ile sabittir

her hafta 4 5 kere atılıyorum daha süreli ban yemedim
ben arkadaşımla birlikte denedik, ben birkaç defa olunca salmıştım nolur nolmaz diye, arkadaşım devam etti otomasyon yazdı yine 3 gün uzaklaştırıldı

1 senedir razer hunstman v3 pro mini kullanıyorum faceitte bişey olmaz gönül rahatlığı ile oynayabilirsin normal oyundada bişey olmaz girdi çıktısı der oyundan atar geri girersin yazdıklarım tecrübe ile sabittir
faceit atıyorum çoğunlukla bişi olmaz diyorsan ona göre deniyim bende sağolasın

faceit atıyorum çoğunlukla bişi olmaz diyorsan ona göre deniyim bende sağolasın
faceit anticheat i ayrı oldugu için sıkıntı yok kanka 1 senedir günde 5 maç atıyorum rahat hiçbişey olmadı olmazda he faceit der snap tap yasaklıyorum o zaman faceitte de ban yersin ama faceit öyle bişey yapmıyor kardo sıkıntı yok devam et

Şuan csde sorun mu var amd ekran kartı olan arkadaşlar bi girip deniyebilir misiniz ayar değiştirince siyah ekran verip fanları %100 çalıştırdı ekran gitti ama kasa çalışmaya devam etti

Geri