mevlanadan banlamaz bundan banlar valvemaçtan disconnectliyo sonra tekrar bağlanıp giriyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok nadiren tespit edebiliyor bu arada
banlamıyo direkt maçtan atıyo tekrar bağlanıp devam ediyosunmevlanadan banlamaz bundan banlar valve
üst üste çok fazla olursa uzaklaştırma veriyor.banlamıyo direkt maçtan atıyo tekrar bağlanıp devam ediyosun
her hafta 4 5 kere atılıyorum daha süreli ban yemedimüst üste çok fazla olursa uzaklaştırma veriyor.
1 senedir razer hunstman v3 pro mini kullanıyorum faceitte bişey olmaz gönül rahatlığı ile oynayabilirsin normal oyundada bişey olmaz girdi çıktısı der oyundan atar geri girersin yazdıklarım tecrübe ile sabittirsteelseries apex 9 tkl klavyemde rapid tap özelliği var fakat bu cs2 de herhangi bir ban gibi sonuçları olur mu faceit oynuyorum
ben arkadaşımla birlikte denedik, ben birkaç defa olunca salmıştım nolur nolmaz diye, arkadaşım devam etti otomasyon yazdı yine 3 gün uzaklaştırıldıher hafta 4 5 kere atılıyorum daha süreli ban yemedim
faceit atıyorum çoğunlukla bişi olmaz diyorsan ona göre deniyim bende sağolasın1 senedir razer hunstman v3 pro mini kullanıyorum faceitte bişey olmaz gönül rahatlığı ile oynayabilirsin normal oyundada bişey olmaz girdi çıktısı der oyundan atar geri girersin yazdıklarım tecrübe ile sabittir
faceit anticheat i ayrı oldugu için sıkıntı yok kanka 1 senedir günde 5 maç atıyorum rahat hiçbişey olmadı olmazda he faceit der snap tap yasaklıyorum o zaman faceitte de ban yersin ama faceit öyle bişey yapmıyor kardo sıkıntı yok devam etfaceit atıyorum çoğunlukla bişi olmaz diyorsan ona göre deniyim bende sağolasın