Yarın raporu verirken hocayı bulup mu sorsam yoksa giditmeyip beklesem mi? Zaten tatilden sonra nöbetçi öğrenciler çağırıyor diye duydumRaporun varsa hocalar telafi sinavi yapmak zorundalar zaten, ki sadece senin raporun yoktur. Hocana telafi sinavinin ne zaman olacagini sor.
Özel hastaneden rapor alırsan sıkıntı çıkarmaya çalışabilirler ama her türlü telafisini yapmak zorundalar.Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
Zaten telafi sinavlarini soylerler merak etme, numarasi varsa hocanin wpden yaz.Yarın raporu verirken hocayı bulup mu sorsam yoksa giditmeyip beklesem mi? Zaten tatilden sonra nöbetçi öğrenciler çağırıyor diye duydum
Rapor varsa sorun yokturHastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
Girersin belgeli bir şekilde gitmemişsin sonuçta kafana göre değil.Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
Ortak değil hocam bu kendi hocamız yapıyorDoktor raporun varsa daha sonra telafi sınavına girebilirsin fakat yarın 6. ve 10. sınıflara Türkiye geneli ortak sınavların telafi sınavları var onlara girmezsen sorun olabilir.
Sağlık ocağından alacağım hocamÖzel hastaneden rapor alırsan sıkıntı çıkarmaya çalışabilirler ama her türlü telafisini yapmak zorundalar.
raporun varsa sokmak zorundalar e okulda notuna g girerler ama hoca sana sonra telafi sınavını yaptıktan sonra müdür yardımcısından değiştiriyor onuHastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
Tamamdır.Ortak değil hocam bu kendi hocamız yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık ocağından alacağım hocam