Neler Yeni

Rapor alırsam sınava girmezmiyim?

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Fettah Özalp
Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Raporun varsa hocalar telafi sinavi yapmak zorundalar zaten, ki raporlu bir cok ogrenci vardir. Hocana telafi sinavinin ne zaman olacagini sor.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raporun varsa hocalar telafi sinavi yapmak zorundalar zaten, ki sadece senin raporun yoktur. Hocana telafi sinavinin ne zaman olacagini sor.
Yarın raporu verirken hocayı bulup mu sorsam yoksa giditmeyip beklesem mi? Zaten tatilden sonra nöbetçi öğrenciler çağırıyor diye duydum

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Heisenberg
Hastayım yarın sınavım var rapor alırsam tatilden sonra sınava girebilir miyim? Arkadaşlarım ve sınıf grubundakiler girersin diyor. Sizede sormak istedim.
Özel hastaneden rapor alırsan sıkıntı çıkarmaya çalışabilirler ama her türlü telafisini yapmak zorundalar.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Yarın raporu verirken hocayı bulup mu sorsam yoksa giditmeyip beklesem mi? Zaten tatilden sonra nöbetçi öğrenciler çağırıyor diye duydum
Zaten telafi sinavlarini soylerler merak etme, numarasi varsa hocanin wpden yaz.

KYLORIN

80+ Silver
Rapor varsa sorun yoktur

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,213
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Girersin belgeli bir şekilde gitmemişsin sonuçta kafana göre değil.
Benim okuduğum zaman da raporu olanı sonradan sınava sokuyorlardı ayrı
diğerlerine G giriyorlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nihat Özşengezer
Doktor raporun varsa daha sonra telafi sınavına girebilirsin fakat yarın 6. ve 10. sınıflara Türkiye geneli ortak sınavların telafi sınavları var onlara girmezsen sorun olabilir.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktor raporun varsa daha sonra telafi sınavına girebilirsin fakat yarın 6. ve 10. sınıflara Türkiye geneli ortak sınavların telafi sınavları var onlara girmezsen sorun olabilir.
Ortak değil hocam bu kendi hocamız yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel hastaneden rapor alırsan sıkıntı çıkarmaya çalışabilirler ama her türlü telafisini yapmak zorundalar.
Sağlık ocağından alacağım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nihat Özşengezer
Tamam sorun olmaz, müdür yardımcısına bırakırsın raporu dönünce sınavını olursun ;)

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
deniz koluaçık
raporun varsa sokmak zorundalar e okulda notuna g girerler ama hoca sana sonra telafi sınavını yaptıktan sonra müdür yardımcısından değiştiriyor onu

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Heisenberg

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
miyuw
Bahsettiğin ortak sınavsa hayır onların telafisi için de bir gün var o günde telafi oluyosun ama normal sınavsa ve sen rapor ya da dilekçe getirdiysen yapmak zorunda

Top Bottom