ne için faydalanmasınlar ki hocamevet kulllanırsın amcan kaç yaşında (bu arada onun engelinden faydalndıkları için aşırı sinirledim ailene k.b hocam )
hocam bak şimdi %90 engeli ne duyo ne sagır e bi de ev hali içinde o şahıs hiç sevilmıyorsa işte o zaman bok gibi oluyor ne saygı var ne sevgi var ha bi de bunla kalınmıyor aile derse ben devletden para destegi onun destegi şunun destegini sitıyorum heh işte tam o sırada ona sevgi degil İNSANİ HAYVAN GİBİ KULLANMKATİR hele engelli bireyse kendimden bilıyorum.ne için faydalanmasınlar ki hocam
kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz
hocam bak şimdi %90 engeli ne duyo ne sagır e bi de ev hali içinde o şahıs hiç sevilmıyorsa işte o zaman bok gibi oluyor ne saygı var ne sevgi var ha bi de bunla kalınmıyor aile derse ben devletden para destegi onun destegi şunun destegini sitıyorum heh işte tam o sırada ona sevgi degil İNSANİ HAYVAN GİBİ KULLANMKATİR hele engelli bireyse kendimden bilıyorum.
46evet kulllanırsın amcan kaç yaşında (bu arada onun engelinden faydalndıkları için aşırı sinirledim ailene k.b hocam )
Hocam ruhsatta yazıyor da engelli arabası diye o yüzden dedim polis ruhsat isterse diye söyledim bişe demezler mine için faydalanmasınlar ki hocam
kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz
sıkıntı olmaz hocam birçok kişi o şekilde kullanıyor zaten46
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ruhsatta yazıyor da engelli arabası diye o yüzden dedim polis ruhsat isterse diye söyledim bişe demezler mi