Neler Yeni

Rapor üstüne alınan araba

Emirkese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir kese
Merhabalar babam amcam üzerine araba aldı ehliyetim var arabayı kullanabilir miyim ben

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
evet kulllanırsın amcan kaç yaşında (bu arada onun engelinden faydalndıkları için aşırı sinirledim ailene k.b hocam )

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
evet kulllanırsın amcan kaç yaşında (bu arada onun engelinden faydalndıkları için aşırı sinirledim ailene k.b hocam )
ne için faydalanmasınlar ki hocam
kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
hocam bak şimdi %90 engeli ne duyo ne sagır e bi de ev hali içinde o şahıs hiç sevilmıyorsa işte o zaman bok gibi oluyor ne saygı var ne sevgi var ha bi de bunla kalınmıyor aile derse ben devletden para destegi onun destegi şunun destegini sitıyorum heh işte tam o sırada ona sevgi degil İNSANİ HAYVAN GİBİ KULLANMKATİR hele engelli bireyse kendimden bilıyorum.

bwNN

80+ Silver
Hocam araba amcanizin ustune olur kullanma izni babanizda olur yani size izin olmaz büyük ihitmal ama yetkiliye sormak lazim

Emirkese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir kese
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bak şimdi %90 engeli ne duyo ne sagır e bi de ev hali içinde o şahıs hiç sevilmıyorsa işte o zaman bok gibi oluyor ne saygı var ne sevgi var ha bi de bunla kalınmıyor aile derse ben devletden para destegi onun destegi şunun destegini sitıyorum heh işte tam o sırada ona sevgi degil İNSANİ HAYVAN GİBİ KULLANMKATİR hele engelli bireyse kendimden bilıyorum.
46
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ruhsatta yazıyor da engelli arabası diye o yüzden dedim polis ruhsat isterse diye söyledim bişe demezler mi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
46
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ruhsatta yazıyor da engelli arabası diye o yüzden dedim polis ruhsat isterse diye söyledim bişe demezler mi
sıkıntı olmaz hocam birçok kişi o şekilde kullanıyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,753
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom