Neler Yeni

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,701
İsim
Oğuz
Otomatik değilse önce sürüşünü ve parkını geliştir daha sonra zaten arabayı tanırsın zamanla.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tahir Öztürk
su zamanda güvenemiyorum ki kimseye
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık kime götürürsem diyeceğim blöf atarak soracağım artık zaten sağlamda sen yinede bak tarzı
Güvenme zaten yetkili bayilere de aracını götürme bence fazla fiyat çıkarıyorlar ama etrafında bilinen tavsiye edilen bir esnaf yoksa el mahkum gidebilirsin ama illaki vardır arabana bakan düzgün esnaf araştırman lazım çevrene vs sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
Güvenme zaten yetkili bayilere de aracını götürme bence fazla fiyat çıkarıyorlar ama etrafında bilinen tavsiye edilen bir esnaf yoksa el mahkum gidebilirsin ama illaki vardır arabana bakan düzgün esnaf araştırman lazım çevrene vs sorabilirsin
Valla pek iyi seyler duymadim ama artik sansima iyi biryer denk gelirse

ekrem imaro

80+ Bronze
hocam arabanın km yüksek değilse veya önceki sahibi ağır bakımını yaptırdıysa şimdilik polen filtersi,hava filtresi,yağını,antifrizini değiştirmeniz yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Arif güngör
Olmadı öyle yapıcam yoksa bu internette öğrenilecek şeyler değil galiba
Servis de geçirir sana, bilmediğini öğrenirse usta da geçirir bir güzel. Ama tavsiyem servisine git kafan rahat olsun her usta iyi niyetli yapmıyor işini maalesef. Servis daha güvenli geliyor bana günün sonunda. Ayrıca internetten de birçok şeyi öğrenebilirsin arabanın bakımlarının ne zaman yapıldığını biliyorsan veya öğrenebilirsen senin için iyi olur. Şimdilik lastiklere hava vurmayı vs. Öğrensen daha faydalı olur gündelik hayatta başına gelebilecek şeylerden başla ve bakımı gelmişse aksatma. Masraftan kaçarsan yürürü için en azından her zaman daha büyüğüne yol açarsın. Zamanla zaten her şeyi tecrübe ederek öğrenirsin bir anda öğrenilecek şeyler değil.

işte ondan korkuyorum şimdi sıfır olarak sanayiye gidersem ne varsa kitlerler

Anlayamam tabii ki sanayiye bende götürmek istemiyorum ama yetkili servisler arasında çok uçurum fiyat farkı dediler korkuttular beni
Fiyat alabilirseniz önce sanayiye sonra yetkili servise gidin kafanızda bir fikir belirir en azından ve arkadaşın dediği gibi ekstra bir işlem yapılsa veya yapılmasa sanayide anlamayacaksınız. Serviste fatura kesiliyor elinizde bir kağıt parçası da olsa bir şey var. Tanıdığınız veya güvendiğiniz birisi değilse ustaya götürme işi biraz riskli. Çünkü günün sonunda gidip hesap sorabileceğiniz bir ortam olmuyor sanayide.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
hocam arabanın km yüksek değilse veya önceki sahibi ağır bakımını yaptırdıysa şimdilik polen filtersi,hava filtresi,yağını,antifrizini değiştirmeniz yeterli.
135bin km hersey yapili dedi ama muayene vs. De geldi

Servis de geçirir sana, bilmediğini öğrenirse usta da geçirir bir güzel. Ama tavsiyem servisine git kafan rahat olsun her usta iyi niyetli yapmıyor işini maalesef. Servis daha güvenli geliyor bana günün sonunda. Ayrıca internetten de birçok şeyi öğrenebilirsin arabanın bakımlarının ne zaman yapıldığını biliyorsan veya öğrenebilirsen senin için iyi olur. Şimdilik lastiklere hava vurmayı vs. Öğrensen daha faydalı olur gündelik hayatta başına gelebilecek şeylerden başla ve bakımı gelmişse aksatma. Masraftan kaçarsan yürürü için en azından her zaman daha büyüğüne yol açarsın. Zamanla zaten her şeyi tecrübe ederek öğrenirsin bir anda öğrenilecek şeyler değil.

Fiyat alabilirseniz önce sanayiye sonra yetkili servise gidin kafanızda bir fikir belirir en azından ve arkadaşın dediği gibi ekstra bir işlem yapılsa veya yapılmasa sanayide anlamayacaksınız. Serviste fatura kesiliyor elinizde bir kağıt parçası da olsa bir şey var. Tanıdığınız veya güvendiğiniz birisi değilse ustaya götürme işi biraz riskli. Çünkü günün sonunda gidip hesap sorabileceğiniz bir ortam olmuyor sanayide.
Anladim 20 yasinda toy bi cocuga iyice kitlerler o zaman yetkili servise danismak en iyisi o zaman aklim kalmaz en azindan

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Göktuğ Demircan
önceki sahibine sormam gerek sanırım en son ne zaman değişmiş

eniştem var olmadı onla gidicem her turlu geçirecekler gibi ama
yok hocam tanıdık varken geciremezler siz karışmayın enisteniz halleder sizde lafları parçaları fiyatları falan öğrenirsiniz o sırada

Top Bottom