Sen gibi boş beleş adam değilim. Bilgisayar başında da değilim telefondan yazıyorum. Atacaz müsait olunca dedik zaten. Müsait olunca nedemek? Daha müsait olamadık demekki o iş için. Anlamanda ciddi problemler var senin bir doktora görün sen. Ayrıca konum belli burak optik gaz google ye gel. Kendin gör bakalım resimle olacak iş değil o diye 40 kere söyledik
Olum çıkıp gelin görün diyorum kaç seferdir. Müsait olunca atacağım diye 5 defa söyledik. Uzatıp duruyorsunuz. Buraya çağırıp sizi dövecek sövecek halim yok. Bende elimdeki ürünü görürüm. Daha mantıklı değil mi 5 defa dedik 5.Rayban firması kendisi hangisi sahte hangisi orijinal diye video çekiyor. Hayır üstelik neden olmayacağını da göster ki biz de iade edelim. Sonuçta babamızın firması değil. Fotoğrafları bekliyoruz, R yapma yine. Boş beleş adam varsa sen kendinsin, boş yapıyorsun kaç mesajdır, önce söylediğin lafların arkasında durabil, ora bura oynamasın.
Olum çıkıp gelin görün diyorum kaç seferdir. Müsait olunca atacağım diye 5 defa söyledik. Uzatıp duruyorsunuz. Buraya çağırıp sizi dövecek sövecek halim yok. Bende elimdeki ürünü görürüm. Daha mantıklı değil mi 5 defa dedik 5.
bizim ürün cin biliyon mu bide 55 zaten her yerde hatalı söylenmiş bir şey 55 ekartmani uok gozlugun sende de öyle ben hala kendi ürünüme çakma demek için bi sebep bulamadimBekle şimdi paylaşıyorum herşeyi sakin ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi başlıyorum. resimleri de tek tek ekliyorum.
Öncelikle gözlüğün satış fotoğrafını atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kdv dahil 3061 TL ye geliyor ve üretilen tek bir ekartman var. Oda 55 sitedeki gibi 54 değil. Bu renk ve polorize seçeneği için kahvede 54 var polorize yok.
Hepsini tek tek atıcam iyi oku sonra yaz.
Yazmamı bekle sadece diğer herşeyi
Sonra cevap verirsin
Gelen ürünlerin sapı bu diğer ekleyeceğim de orjinalin sapı ufak bir sonda nokta var ojinalde bu yok.
Gözlüğün sol sapın olması gereken şekli bu ancak sizde gelenler böyle değil.
Olması gereken kutu etiket sistemi bazen attığınız şekilde kağıt da olabiliyor ancak yazı karakteri birerbir bu attığım şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Logoda yakınndan bu şeilde sap süsü olarak geçer. Taban kısmı vardır. Yani o rayban yazan komple süstür. Rayban yazılarının içide doludur yani direk çerçeveye girmez. O logo olduğu gibi bütündür. Harflerin içinin dolu oldugunuda göreceksin.
polarize modellerinde öyle bir konumlandirma yok ekstra harf ekleyip nasıl klasik yazacakCamda bu şekilde sağda değildir yazı sola dayalı denecek kadar vardır resim attım zaten ordan kontrol edersin. Logo çerçevenin içine gömülü denebilir elini sürrtüğünde eline gelmez. Çerçeveyle bütün durur resimdeki gibi dışarda durmaz. Yorumlarda yazan plastik hissiyatı ya da yumuşak hissiyatı olmaz.
Logo ve kutusu ele veriyor sizin ürünü attığım resimlerle iyi kıyasla.
Resimlerini inceledim.
şu an bile 2551 fiyat yaziyor ki trendyol senle aynı havuzdan çekmiyor ürünü 4k 4.5 k maliyet var diyen vardı nerde 4k maliyet bu ürünü 2 sezondur satiyorBekle şimdi paylaşıyorum herşeyi sakin ol.
Şimdi başlıyorum. resimleri de tek tek ekliyorum.
Öncelikle gözlüğün satış fotoğrafını atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kdv dahil 3061 TL ye geliyor ve üretilen tek bir ekartman var. Oda 55 sitedeki gibi 54 değil. Bu renk ve polorize seçeneği için kahvede 54 var polorize yok.
Hepsini tek tek atıcam iyi oku sonra yaz.
Yazmamı bekle sadece diğer herşeyi
Sonra cevap verirsin
Gelen ürünlerin sapı bu diğer ekleyeceğim de orjinalin sapı ufak bir sonda nokta var ojinalde bu yok.
Gözlüğün sol sapın olması gereken şekli bu ancak sizde gelenler böyle değil.
Olması gereken kutu etiket sistemi bazen attığınız şekilde kağıt da olabiliyor ancak yazı karakteri birerbir bu attığım şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Logoda yakınndan bu şeilde sap süsü olarak geçer. Taban kısmı vardır. Yani o rayban yazan komple süstür. Rayban yazılarının içide doludur yani direk çerçeveye girmez. O logo olduğu gibi bütündür. Harflerin içinin dolu oldugunuda göreceksin.
maliyeti belki tüm stogun 400 500 tlşu an bile 2551 fiyat yaziyor ki trendyol senle aynı havuzdan çekmiyor ürünü 4k 4.5 k maliyet var diyen vardı nerde 4k maliyet bu ürünü 2 sezondur satiyor
Kardeş bende aynı şeyi anlatıyorum işte sana. Bendeki ürün bak İtalya üretimi avrupaya dağıtalın ürün bu. Türkiyeye lüxottika çin üretimi ürün sokmuyor. Gönderdiği garanti belgesi ne Lüxottika türkiye sözde demi ? E nasıl oluyor peki çin ?şu an bile 2551 fiyat yaziyor ki trendyol senle aynı havuzdan çekmiyor ürünü 4k 4.5 k maliyet var diyen vardı nerde 4k maliyet bu ürünü 2 sezondur satiyor