Kullanılmış ürün hocam. Cihaz başka bir hesapta girilmiş. İade etmek en mantıklısı gibi.Alıntıyı görüntüle
Bugün N11 üzerinden razer blackshark v2 x ürünü elime ulaştı ürün yurtdışı üründü aktivasyon kodu için qr verilmişti seri number vs herşeyi girdim fakat böyle bir hatayla karşılaştım napmam gerek?
hocam çok etkiliyomu 7.1 ya kulaklıkta sıkıntı yok sesi fln güzel kesiyoKullanılmış ürün hocam. Cihaz başka bir hesapta girilmiş. İade etmek en mantıklısı gibi.
Soyle diyeyim btf1de fark var tankların sesi vurus hissiyati vs silahla vurus hissiyatin yine fsrk oluyo digerlerine gore ama valorant vs o tarz oyunlarda cokta etkilemiyor sesleri bassli olmadigi icin bir tikhocam çok etkiliyomu 7.1 ya kulaklıkta sıkıntı yok sesi fln güzel kesiyo
1500-1600 bandında aldım iade edilirmi sizceSoyle diyeyim btf1de fark var tankların sesi vurus hissiyati vs silahla vurus hissiyatin yine fsrk oluyo digerlerine gore ama valorant vs o tarz oyunlarda cokta etkilemiyor sesleri bassli olmadigi icin bir tik
reis yurtdışından geldi zaten iade et hazırla cart curt parada zaten 15-30 günde anca iade edilir gibime geliyoknka kullanilmis nasi olabiliyo 0 urunde garip valla iade et gec