byavuz10
80+
Sadece pembe renk var belki alan olur
Satıcı amazon
Satıcı amazon
X'in mikrofonu kablosuz için iyi, bu üst modelse neden daha kötü mikrofonubu bütçede en iyisi. x olanla karıştırılmasın bu üst modeli tek sıkıntısı mikrofonu kötü
x bende de var mikrofonuyla alakalı şikayetim yok ama bu ve proda nedense çıkarıp takılabilir mikrofon yok direkt kulaklığın içinde var o yüzden pek iyi olmayabilir diye düşünüyorum sesi robotikleştiriyor biraz.X'in mikrofonu kablosuz için iyi, bu üst modelse neden daha kötü mikrofonu
Pembe olmasa yedek bile alırım şuan barracuda x kullanıyorum bu fiyata daha iyisi zor gibiBundan başka 3k bütçeye ne önerirsin hocam kablosuz
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Core-Wireless-Kulaklığı/dp/B0C5SBK8GS?th=1 hiç kullanmadım ama genel anlamda kullananlar memnunBundan başka 3k bütçeye ne önerirsin hocam kablosuz
Bu telefon odaklı muhtemelen, yani mobil oyunculuk. Dışarıda çok sırıtmasın diye böyle yapmışlardır. Mikrofon da ağza uzak olunca pek iyi olmuyor.x bende de var mikrofonuyla alakalı şikayetim yok ama bu ve proda nedense çıkarıp takılabilir mikrofon yok direkt kulaklığın içinde var o yüzden pek iyi olmayabilir diye düşünüyorum sesi robotikleştiriyor biraz.
Pembe kulaklık kullanmaktan rahatsız olmayacaksan tabii ki geçilir. Bunun normal fiyatı 6,000₺ civarı. Pembe renk satmıyor diye ısrarla pembe rengi şaşırtacak derecede yüksek indirime sokuyorlar.şuan blackshark v2x kullanıyorum pek memnun değilim, geçilir mi?